De Oude School op woonzorgpark Ermelo

Ontdek het park

Op het zorgpark in Ermelo is voor jong en oud van alles te beleven. Je kunt er lekker ontspannen en genieten van de mooie bosrijke omgeving. Op het park kom je echt tot rust. Wil je actie? Ook dat kan in de leukste wijk van Ermelo. Iedereen is van harte welkom!

Atelier Orsjineel

Vanuit het restaurant is het maar een klein stukje lopen naar atelier Orsjineel. Hier maken cliënten prachtige kunst die zij in hun winkel ook verkopen. Laat je eens verrassen en inspireren!

Vergaderservice

Bent u op zoek naar een professionele vergaderlocatie? Neem dan eens contact op over de mogelijkheden binnen het vergadercentrum in de Oude School. De verschillende arrangementen zijn zo opgesteld dat het u aan niets ontbreekt!

Restaurant De Oude School

Heerlijk op een terrasje met een kopje koffie met appeltaart of een gezonde lunch. Bij restaurant De Oude School kan het. De Oude School is het middelpunt van het zorgpark. In het restaurant vergeet je heel even de tijd. Ook door enthousiaste en gastvrije bediening van de medewerkers.

Klinkboerderij

Wandelen op de boerderij, het perfecte uitje met kleine kinderen. Zij kunnen de dieren aaien en voeren. Of gewoon lekker spelen op de boerderij. De Klinkboerderij is op alle dagen open.

Bloemenhof

Zoek je voor ieder seizoen de mooiste planten. Dan moet je bij de Bloemenhof zijn! Voor elk jaargetijde heeft de Bloemenhof een ruim aanbod. In de winkel zijn meerdere leuke artikelen voor de tuin te koop zoals vogelvoer, leuke houtproducten en relatiegeschenken.

Parkwinkel Attent

Iedere dag verse broodjes en een ruime keuze uit producten. Voor de dagelijkse boodschappen moet je bij Parkwinkel Attent zijn! In deze gezellige praakwinkel staat het personeel altijd voor je klaar.

Repro de Postkamer

Op zoek naar een professionele repro voor al jouw drukwerk? Repro de Postkamer staat voor je klaar! Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Fietsenmaker

Is jouw fiets kapot? Geen probleem, de mannen van het Kluspunt maken de fiets terwijl je wacht. Ook voor tweedehands fietsen en accessoires ben je bij het Kluspunt aan het juiste adres.

Neem een kijkje op deze locaties:

Repro de Postkamer in Ermelo

In Repro de Postkamer in Ermelo wordt mooi en professioneel drukwerk gemaakt en post gesorteerd en bezorgd door enthousiaste medewerkers.

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over het park. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Ermelo

Neem contact op
Terug naar boven