De Oude School op woonzorgpark Ermelo

Ontdek het park

Op het zorgpark in Ermelo is voor jong en oud van alles te beleven. Je kunt er lekker ontspannen en genieten van de mooie bosrijke omgeving. Op het park kom je echt tot rust. Wil je meer actie? Ook dat kan in de leukste wijk van Ermelo. Bijvoorbeeld door lekker in beweging te zijn met de toestellen van het Fit & Fun pad. Iedereen is van harte welkom!

De Oude School

De Oude School is het middelpunt van het zorgpark. Hier vind je het restaurant, een bakkerij, een vergadercentrum, een atelier en een kiosk! Op het terras genieten van een kopje koffie met appeltaart of een gezonde lunch, een leuk cadeautje kopen bij de kiosk, of heerlijk brood of gebak van de bakkerij: bij De Oude School kan het allemaal! De enthousiaste medewerkers helpen u graag!

Klinkboerderij

Wandelen met een bezoekje aan de boerderij, het perfecte uitje met kleine kinderen. Zij kunnen de dieren aaien en voeren. Of gewoon lekker spelen op de boerderij. De Klinkboerderij is op alle dagen open.

Bloemenhof

Zoek je voor ieder seizoen de mooiste planten. Dan moet je bij de Bloemenhof zijn! Voor elk jaargetijde heeft de Bloemenhof een ruim aanbod. In de winkel zijn meerdere leuke artikelen voor de tuin te koop zoals vogelvoer, leuke houtproducten en relatiegeschenken.

Repro de Postkamer

Op zoek naar een professionele repro voor al jouw drukwerk? Repro de Postkamer staat voor je klaar! Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over het park. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Ermelo

Neem contact op