Vacatures 12 nieuw
Polikliniek Ermelo

Polikliniek Ermelo

Heb je een kind of familielid met een verstandelijke beperking? Dan weet je als geen ander dat hij of zij vaak anders reageert op lichamelijke of psychische klachten. En dat het soms lastig is om hierin goed geholpen te worden door jouw huisarts of tandarts. Mensen met een verstandelijke beperking hebben soms immers andere (zorg)vragen waar zij geen raad mee weten. En juist in deze complexe gezondheidsvragen zijn we bij de polikliniek in Ermelo gespecialiseerd.

Voor complexe zorgvragen

Bij de polikliniek in Ermelo zijn we gespecialiseerd in complexe zorgvragen. We helpen je op verschillende manieren:

Arts voor verstandelijk gehandicapten (AVG)

Mensen met een verstandelijke beperking reageren vaak anders op lichamelijke klachten. Bovendien hebben zij meer kans op gezondheidsproblemen. En deze klachten hebben vaak te maken met de beperking. Reguliere artsen, specialisten en therapeuten weten daar soms geen raad mee. Een arts voor verstandelijk gehandicapten (AVG) heeft de juiste kennis, kunde en ervaring.

Polikliniek Ermelo

Gespecialiseerde tandartsen

Het is belangrijk dat we onze tanden en kiezen goed verzorgen. Dat voorkomt gaatjes, slijtage (tanderosie) en tandvleesproblemen. En het voorkomt infecties ergens anders in ons lichaam. En een gezond en schoon gebit is ook gewoon mooier. Mensen met een (licht) verstandelijke beperking kunnen voor gespecialiseerde tandheelkundige zorg en preventieve mondzorg terecht bij de tandartsen, mondhygiënisten en (preventie-)assistentes van de polikliniek in Ermelo.

Orthopedische schoenmakerij

Pijn met lopen of staan? Last van de gewrichten? Of problemen met de bloedsomloop? Onze orthopedisch instrumentmakerij heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van steunzolen, steunkousen, schoenen, braces en korsetten. Speciaal voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Zodat zij weer zo zelfstandig en prettig mogelijk kunnen leven.

Waarvoor kun je hier bij ons terecht?

  • Medisch consult
  • Diagnostiek en onderzoek
  • Paramedische diensten
  • Therapie

Meer weten?

Wil je meer weten? Of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Ook huisartsen en medisch specialisten kunnen ons bellen voor advies.

Polikliniek Ermelo
Nieuwekamp 1
3853 HP Ermelo
088 – 037 23 33
advisium.ermelo@sheerenloo.nl

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over gezondheid en poliklinieken. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven