Werken en ontwikkelen

Iedereen wil overdag lekker bezig zijn. Of je jong of oud bent. Met of zonder beperking. Je wilt werken op een leuke werkplek. Of activiteiten doen op dagbesteding. Net wat bij jou past! Werken is leuk en je leert er veel van. Heb jij een (licht) verstandelijke en/of lichamelijke beperking? In de regio Ermelo kun je op allerlei manieren werken.

Houd je ervan om lekker buiten in de natuur te werken? En vind je het prima om vieze handen te krijgen? Kijk dan eens bij de groenafdeling. Hier kun je werken op de Klinkboerderij of in het bos rond Ermelo.

Werken in het bos

Vind je het heerlijk om hard te werken in de vrije natuur? In het bos rond Ermelo zijn dagelijks zo’n dertig cliënten van ’s Heeren Loo actief. Zij onderhouden het Speulderbos- en Sprielderbos. Ze maaien het gras, snoeien de wandelpaden en ruimen het hout op. Ze werken vanuit de oude houtschuur (uit 1919) van Staatsbosbeheer.

Tuincentrum Bloemenhof

Bij Tuincentrum Bloemenhof is van alles te doen. Professionele begeleiders zorgen voor een prettige en leerzame werkdag. Soms is het mogelijk om door te stromen naar een arbeidsplaats bij een hovenier, kwekerij en of tuincentrum.

De Klinkboerderij

De Klinkboerderij ligt in een groene omgeving op het zorgpark in Ermelo. Je verzorgt hier allerlei dieren, zoals cavia’s, konijntjes, geiten en kippen. Er is ook een moestuin waar groente wordt verbouwd.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over ontwikkelen en werken. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Ermelo

Neem contact op