Wonen en zorg op woonzorgpark Ermelo

Wonen en zorg

Wonen in de leukste wijk van Ermelo? Dat kan bij ’s Heeren Loo! Het mooie groene zorgpark is van alle gemakken voorzien.

Samen zoeken naar een fijne woonplek

Samen kijken we naar welke woonwensen jij hebt. Zoek je hulp of ondersteuning thuis of zoek je een woonplek op het zorgpark? Of wil je in het dorp Ermelo onder begeleiding wonen? Misschien is een gezinshuis wel iets wat goed bij jou past? Voor bijna alle zorgvragen kunnen we samen een antwoord vinden.

Ook op het zorgpark wonen mensen met verschillende zorgvragen. Van kleine vragen tot complexe vragen. Samen met jou zoeken we een woonplek waar jij je thuis voelt.

Woonzorgpark Ermelo

Appartement of studio

Het is mogelijk om te wonen in je eigen appartement of studio. Vind je het fijner om in een wat grotere groep te wonen? Dat is ook mogelijk. De begeleiding is altijd in de buurt.

Internet, tv en telefoon op je eigen kamer

Woon je bij ons op het woonzorgpark, of begeleid in het dorp Ermelo? Dan kun je – als je dat wil - een internet-, telefoon- en televisie-aansluiting nemen op jouw eigen kamer. Dat is wel zo leuk. Die aansluiting moet je zelf betalen. Daarvoor hebben we bij VodafoneZiggo een gunstige prijs afgesproken en kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Hun helpdesk Ontzorg.net helpt je geduldig bij problemen. In de gezamenlijke ruimtes betaalt 's Heeren Loo de internetverbinding en televisie.

Lekker eten in de buurt

Op het zorgpark van Ermelo kun je prettig leven. Je kunt er zelf een boodschap doen in de Kiosk of de bakker. Wil je lekker uit eten, dan kun je naar restaurant De Oude School.

Sport en ontspanning

Er zijn volop mogelijkheden om te sporten en te ontspannen. Muziek maken, wandelen of bewegen langs het Fit en Fun pad, dat kan allemaal. Misschien vind je wel iets anders leuk. Neem dan eens een kijkje bij de afdeling Vrije Tijd voor de vrije tijd clubs.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over wonen en zorg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Ermelo

Neem contact op