Woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn

In het prachtige, groene Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen, want er komt niet veel verkeer. Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig. Zoals een bakkerij, een brasserie en een kinderboerderij. Wil je er toch op uit? Dichtbij vind je een paar winkelcentra.

Logeren met je pgb'er?

Kinderen en jongvolwassen met een ernstige meervoudige beperking kunnen samen met hun eigen zorgverlener een nachtje of weekend logeren op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Kinderen kunnen bij ons plezier maken en ontspannen in hun eigen ritme, terwijl het gezin thuis zich kan focussen op de andere kinderen. 

Lees meer

Nieuws Groot Schuylenburg

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over onze woonzorgparken/wijken. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op