Brasserie de Zon

De Brink

Het eerste wat je ziet als je het terrein van Groot Schuylenburg op komt, is De Brink. Op dit centrale punt zitten leuke winkels en bedrijfjes. Je kunt er boodschappen doen, op een terrasje zitten, cadeautjes kopen en je fiets laten repareren. De Brink is er niet alleen voor de mensen die op Groot Schuylenburg wonen en werken. Iedereen is er welkom.

Werk voor mensen met een beperking

Bij al deze winkels en bedrijven werken mensen met een verstandelijke beperking of een andere beperking. Zij leren en ontwikkelen zich daar. Vind je het leuk om in de horeca te werken? Dan kun je bij Brasserie de Zon aan de slag, bijvoorbeeld in de keuken of in de bediening. Houd je van techniek? Het Fietsenhoekje zoekt altijd mensen die het leuk vinden om aan fietsen te sleutelen. Ook Bakkerij de Zonnehoeve, de Papiermakerij, kinderboerderij de Kakelhoeve, de Papierwinkel, de Speel-o-theek, de klus-o-theek en de copyshop hebben leuke werkplekken.

Op De Brink (een afkorting van de straatnaam, de Regenboogbrink) vind je de volgende bedrijven:

 • Bakkerij Zonnehoeve
  Hier koop je de lekkerste taarten en broodjes.
 • Brasserie de Zon
  Heerlijk lunchen of een kopje koffie drinken met een stukje taart.
 • Het Fietsenhoekje
  De fietsenmakers repareren alle soorten fietsen.
 • Multimedia Apeldoorn
  Heb jij een pasfoto nodig voor bijvoorbeeld Je ID-kaart of heb je hulp nodig met je telefoon of computer? Dan ben bij Multimedia Apeldoorn aan het juiste adres.
 • Papiermakerij
  Met de hand papier scheppen en windlichten of ansichtkaarten maken. Het kan allemaal in de Papiermakerij!
 • Papierwinkel
  Wil je iets laten printen of ontwerpen? De medewerkers van de Papierwinkel doen dat graag voor je.
 • LooKado
  LooKadoo vind je de leukste cadeautjes. Kaarsen, notitieboekjes, mozaïek, ansichtkaarten, en nog veel meer moois!
 • Klus-o-theek
  In de klus-o-theek doe je licht industrieel werk in een gestructureerde omgeving. Zoals producten inpakken voor een bedrijf, producen in elkaar zetten of producten inpakken. Ook verzorg je mailings.
 • Kinderboerderij De Kakelhoeve
  Wat is er leuker dan met dieren knuffelen en ze verzorgen? Bij De Kakelhoeve lopen veel lieve diertjes die graag met je knuffelen.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Groot Schuylenburg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Groot Schuylenburg

Neem contact op