Het Beleefhuis

Het Beleefhuis is gecreëerd in een voormalige woning op woonzorgpark Groot Schuylenburg van ’s Heeren Loo. Deze bijzondere ruimte is uniek in Nederland en heeft twee verschillende functies. Het initiatief is ontstaan bij Jan Jakob Leidekker en Johan Elbers. "We wilden cliënten die niet gemakkelijk een dagje uit kunnen ervaren, toch de magie daarvan laten beleven. Daarnaast willen we zorgmedewerkers en andere professionals inspireren en kennis laten maken met slimme producten, met als doel om het leven makkelijker, leuker of mooier te kunnen maken van cliënten en medewerkers.”

Neem alvast een digitaal kijkje

Kom je Het Beleefhuis bezoeken?

Nieuwsgierig geworden? Kom vooral eens langs, kijk rond en probeer het uit. Je kunt ook met een groep langs komen. Een bezoek is alleen mogelijk op afspraak, bel of mail ons via de onderstaande contactgegevens om een afspraak te maken. We verwelkomen je graag!

Adres:
Rustoordlaan 55, Apeldoorn (bekijk hier de locatie op Google Maps

Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9:00-16:00 uur

Jan Jakob Leidekker

Innovatiemedewerker

Woonzorgpark Groot Schuylenburg

Het Beleefhuis vind je in het woonzorgpark Groot Schuylenburg, in het prachtige, groene Apeldoornsche Bosch. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving. 

Lees meer over Groot Schuylenburg
Huizen aan de Laan van Groot Schuylenburg in Apeldoorn