Het Slimme Huis

Zelf de gordijnen openen. Een muziekje afspelen. Water koken voor thee of koffie. Deze alledaagse handelingen zijn niet voor iedereen even gemakkelijk. Dankzij innovatieve aanpassingen hoeven cliënten niet meer voor alles afhankelijk te zijn van hun begeleiders, waardoor ze zelfstandiger kunnen worden. Tegelijkertijd hebben begeleiders meer tijd over voor andere taken.

Het Slimme Huis biedt de gelegenheid om kennis te maken met innovatieve slimme producten, ze uit te proberen en te ervaren welke middelen en mogelijkheden er zijn. Er zijn twee slimme kamers ingericht met diverse slimme producten. In een realistische setting laten we je kennismaken met technologie die ondersteunend kan zijn.

Innovaties maken het leven mooier en makkelijker

Hoe voelt het om afhankelijk te zijn van begeleiding? Stel je voor: je ligt in bed. Je wordt al om 6 uur wakker, maar de begeleiding komt pas om 8 uur om je uit bed te helpen. Hoe fijn is het dan om alvast de gordijnen te openen en naar muziek te luisteren? In de slimme kamers kun je ervaren hoe het is om afhankelijk te zijn van begeleiding. De kamers zijn zo ingericht dat we zorgmedewerkers en andere professionals willen inspireren en kennis laten maken met slimme producten.

In de slimme kamers vind je allerlei handige producten die helpen in het dagelijks leven. Je vindt hier bijvoorbeeld producten van Google, Ikea en Health2Work - allemaal producten die echt bijdragen aan een leuker, mooier en makkelijker leven.

Voor iedereen

Het Slimme Huis is ontwikkeld om iedereen mee te nemen in de verandering die we moeten doormaken om de zorg toekomstbestendig te houden en medewerkers een aangenaam werkklimaat te bieden. We delen graag onze kennis en ervaring, bijvoorbeeld met andere zorgorganisaties, gemeenten, bedrijven, hogescholen en universiteiten.

Het Beleefhuis

Het Slimme Huis maakt deel uit van Het Beleefhuis. Dit is uniek in Nederland en heeft twee verschillende functies. Het dient als een plek waar een breed publiek kennis kan maken met innovatieve slimme producten, en het biedt beleefruimtes voor cliënten om bijzondere momenten te ervaren. 

Kom je een kijkje nemen?

Nieuwsgierig geworden? Kom vooral eens langs, kijk rond en probeer het uit. Je kunt ook met een groep langs komen. Een bezoek is alleen mogelijk op afspraak, bel of mail ons via de onderstaande contactgegevens om een afspraak te maken. We verwelkomen je graag!

Adres: Rustoordlaan 55, Apeldoorn (bekijk hier de locatie op Google Maps

Openingstijden:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9:00-16:00 uur

Jan Jakob Leidekker

Innovatiemedewerker

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Groot Schuylenburg, of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Lees meer over Groot Schuylenburg