Iets Bijzonders doen
voor de cliënten van Groot Schuylenburg en omgeving

Fijn dat je wilt bijdragen aan een mooi leven voor mensen met een beperking. Jouw donatie zal worden ingezet om bijvoorbeeld een duofiets, snoezelmateriaal of een tovertafel aan te schaffen. Of om een aangepaste speeltuin te bouwen. Allemaal dingen die het leven van mensen met een beperking leuker en prettiger maken, maar niet vanuit de reguliere budgetten worden bekostigd.

Fijn dat je wilt doneren voor de cliënten van Groot Schuylenburg en omgeving

Jouw bijdrage wordt ingezet voor een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Heel hartelijk bedankt!


Vink je betaalwijze aan

Gerealiseerd dankzij gulle giftgevers

 • Een uurtje fietsen

  Vraag aan de bewoners van de Achisomoglaan 230 te Apeldoorn wat zij het liefst doen en je krijgt steevast het antwoord ‘fietsen’. En daarom startte persoonlijk begeleider Marjan ten Hove een fondsenwervende actie. In no-time haalde ze €10.369 op. Genoeg om een duo-fiets met elektrische trap-ondersteuning aan te schaffen. Op de foto zien we haar met Wim, één van de bewoners, samen een eerste ritje maken.

 • Muziek maken door beweging

  Voor mensen met een beperking is een goede conditie belangrijk, maar niet vanzelfsprekend. Oefentherapie is soms een beproeving en niet iets dat men uit zichzelf snel oppakt. Dankzij een nalatenschap zijn twee bewegingstools aangeschaft t.w.v. €18.374. Het resultaat is verbluffend. Deelnemers hebben plezier en werken spelenderwijs aan een betere conditie.

 • Speciale werkplekken

  Voor iemand met een (licht) verstandelijke beperking is het reguleren van zintuigprikkels meestal een uitdaging. Speciaal voor hen zijn elf ‘Cubicles’ ontwikkeld: semi-afgeschermde eenpersoons deelplekken met akoestische wanden en koptelefoons. De werkplekken staan gewoon in de ruimte en hebben maar één ingang. Zo behouden cliënten zelf de regie. De proefopstelling kostte €14.315 en werd door cliënten getest en goed bevonden.

 • X-wall

  Doe het licht uit, projecteer met de X-wall een voetbaldoel op een kale witte muur en nodig wat mensen uit om een spelletje te spelen. Gegarandeerd dat ze de tijd van hun leven hebben. Naast voetballen zijn er legio andere spellen. Zo kun je spelenderwijs ook rekensommen maken en leren spellen. De X-wall t.w.v. €13.304, is aangeschaft vanuit een legaat. Fantastisch natuurlijk, want vanuit de reguliere budgetten kunnen dit soort innovatieve toepassingen niet worden bekostigd.

 • Trampoline

  Wilma springt een gat in de lucht. Sinds kort staat er een nieuw speeltoestel in de voortuin, mogelijk gemaakt dankzij een gulle giftgever. Voor Wilma is de trampoline een heerlijke plek om zich even terug te trekken, te ontladen en ontspannen.

Zelf een gift overmaken

Uiteraard is het mogelijk om via een bankoverschrijving zelf een gift over te maken. Dat kan op rekeningnummer NL84 FVLB 0226 4170 69 ten name van Stichting Cliëntfonds van 's Heeren Loo. Zet bij het betaalkenmerk het oormerk van jouw gift, bijvoorbeeld ‘Voor cliënten van Groot Schuylenburg te Apeldoorn.'

Nalaten

Wil je iets doen dat van betekenis is voor de volgende generatie? Via jouw testament kun je nalaten aan de bewoners van woonzorgpark Groot Schuylenburg en de omgeving en zo concrete projecten voor hen realiseren. Neem hiervoor de volgende gegevens op: Stichting Cliëntfonds ’s Heeren Loo, Berkenweg 11, 3818 LA Amersfoort, KvK: 62465805, RSIN: 854829350.

Iets Bijzonders doen voor de cliënten van Groot Schuylenburg en omgeving

Draagt u kwetsbare mensen een warm hart toe? En wilt u ook Iets Bijzonders doen? Help mee en doneer.

Download brochure Iets Bijzonders doen

ANBI

Stichting Cliëntfonds is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Jouw gift is daardoor belastingvrij. Voor de voorwaarden verwijzen wij je naar de website van de Belastingdienst.

Stichting Cliëntfonds

Stichting Cliëntfonds zet zich in om mensen met een verstandelijke beperking een goed leven te geven. Door geld in te zamelen voor activiteiten, die op ieders wensenlijstje staan, maar niet vanuit de reguliere zorgbudgetten worden bekostigd. Denk aan een duofiets of tovertafel. Maar ook aan een speeltuin en snoezelruimte. Op deze manier krijgen kwetsbare mensen een fijn en actief leven. Waarin ze eigen keuzes maken, zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen. En onderdeel uitmaken van een samenleving op een manier die bij hen past.

Contact

Kunnen wij je helpen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen. Je kunt altijd contact opnemen met Mitzy Kieffer van Team Fondsenwerving op 06 - 22 58 43 54 of mail mitzy.kieffer@sheerenloo.nl.

Een brief sturen kan ook, het adres is: ’s Heeren Loo, Team Fondsenwerving, Stichting Cliëntfonds / Stichting Wetenschappelijk Onderzoek, t.a.v. Mitzy Kieffer, Berkenweg 11, 3811 LA Amersfoort.