De Brink in Apeldoorn

Werken met een verstandelijke beperking in Apeldoorn

Iedereen wil overdag lekker bezig zijn. Of je jong of oud bent. Met of zonder beperking. Je wilt werken op een leuke werkplek. Of activiteiten doen op dagbesteding. Net wat bij jou past! Werken is leuk en je leert er veel van.

Heb jij een verstandelijke beperking en ben je op zoek naar een fijne werkplek? Op Groot Schuylenburg in Apeldoorn kun je allerlei werk doen. De Brink is de centrale plek op het park met winkels en horeca. Hier doe je je boodschappen, drink je een kop koffie of koop je een leuk cadeautje voor een verjaardag. En je kunt hier ook zelf aan het werk!

Werken in een winkel

Wil je graag achter de kassa werken? Of mensen de weg wijzen in de winkel? Houd je van taarten bakken? Of vind je het leuk om cadeauartikelen te verkopen? In de winkels op Groot Schuylenburg kan dit allemaal. Je kunt werken in:

Multimedia Apeldoorn

Bij Multimedia Apeldoorn doen ze alles op het gebied van multimedia. Denk aan: radio maken, editen van verschillende filmpjes, presenteren van het journaal, fotografie en helpen op het gebied van ICT.

Bakkerij Zonnehoeve

Bij Bakkerij Zonnehoeve bestellen mensen de lekkerste dingen. Als je hier werkt, maak je al dat lekkers samen met collega’s. Taarten, vlaaien, koekjes, broden: je leert en bakt het allemaal! Vind jij bakken leuk? Dan is Bakkerij Zonnehoeve iets voor jou!

Het Fietsenhoekje

Ben jij technisch en houd je van repareren? Wil je werken in een team? Dan kun je werken bij Het Fietsenhoekje op de Brink. Dit is een fietsenwinkel waar jij tweedehands fietsen en onderdelen verkoopt. En er is een grote werkplaats waar je fietsen repareert. Je helpt klanten achter de kassa en houdt met collega’s de winkel netjes. Afwisselend werk dus!

LooKado

LooKado is een gave cadeauwinkel op Groot Schuylenburg. Als je hier werkt, verkoop je handgemaakte producten van dagbestedingen of leerwerkplekken binnen ’s Heeren Loo. Zoals mooie kaarsen, lekkere zeepjes, creatieve kaarten of rieten mandjes. Je helpt klanten bij het vinden van een leuk cadeau. Ook help je met het mooi inrichten van de winkel. Bijvoorbeeld als er weer veel nieuwe producten binnen zijn gekomen.

Klus-o-theek

In de Klus-o-theek doe je licht industrieel werk in een gestructureerde omgeving. Zoals producten inpakken voor een bedrijf, producen in elkaar zetten of producten inpakken. Ook verzorg je mailings.

De Copyshop

In de Copyshop leer je omgaan met apparatuur. Ook leer je hoe je moet omgaan met klanten. Een mooie leer-werkplek dus! Samen met je collega’s maak je clubbladen een maandbladen, jaarverslagen, folders en posters. Klanten kunnen hier ook kantoorartikelen bestellen en papier kopen.

Werken in de horeca

Ben jij een echte gastheer of gastvrouw? Vind je het leuk om mensen te bedienen? Dan is de horeca echt iets voor jou. In Brasserie de Zon op Groot Schuylenburg zorg je dat de bezoekers een fijne tijd hebben.

Brasserie De Zon

Een smakelijke lunch, een verjaardagsfeestje, buffet of een high tea: werken bij Brasserie De Zon is nooit saai. Je staat achter de bar, serveert aan tafel of maakt het eten klaar in de keuken. Samen kijken we wat je leuk vindt en wat je wilt leren. Je ontvangt gasten zoals bewoners van Groot Schuylenburg en hun familie, medewerkers van ’s Heeren Loo. Ook komen er buurtbewoners uit de wijken Groot Zonnehoeve, de Maten en Ossenveld. In de zomer staan de serredeuren open en serveer je ook op het steigerhouten terras.

Werken in het groen

Houd je van de natuur, dieren en buiten zijn? Ook dan hebben we leuk werk voor je. Ben je een dierenvriend of heb je groene vingers? Op Groot Schuylenburg kun je buiten ook heerlijk aan de slag.

Boerderij de Kakelhoeve

Houd jij van dieren? Dan wil je misschien wel werken op Boerderij de Kakelhoeve. Zoals de dieren verzorgen, stallen uitmesten en de tuin netjes maken. Er is ook een paardengroep: De Hinnikgroep. Hier kunnen mensen met een verstandelijke beperking paardrijden. Als je wilt, kun je hierbij helpen.

Werken bij een bedrijf

Misschien is het jouw droom om te werken bij een echt bedrijf. Samen met onze jobcoach ga je op zoek naar geschikt werk. Bijvoorbeeld in een restaurant, in een supermarkt of op een school. Samen met de jobcoach onderzoek je waar je goed in bent en wat je wilt leren. De jobcoach helpt je met solliciteren. Heb je leuk werk gevonden? Dan komt de jobcoach regelmatig langs.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Groot Schuylenburg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Groot Schuylenburg

Neem contact op