Apeldoorn werkt mee

Met Apeldoorn Werkt Mee ondersteunen we je en moedigen we je aan om alles uit jezelf te halen. Zo kun je blijvend jouw bijdrage leveren aan de samenleving. In een passende werkomgeving, dicht bij jou in de buurt.

Wat past bij jou?

Je weet niet wat je wilt of kunt. Je wilt dit onderzoeken. Hiervoor biedt het Centrum Apeldoorn Werkt Mee een oriëntatietraject. Dit traject duurt ongeveer 3 maanden. Om te ontdekken wat bij je past ga je in gesprek met een consulent van het Centrum Apeldoorn Werkt Mee. Wij als 's Heeren Loo Apeldoorn bieden ook een aantal van deze werkplekken aan. Zo kom je erachter wat je goed kunt en waar je plezier in hebt. Daarmee ga je dan verder aan de slag.

Op weg naar werk

Je maakt een volgende stap om jezelf verder te ontwikkelen. Je overlegt hoe je dat aan kunt pakken en wat nodig is. Denk daarbij aan het soort werkplek, begeleiding en opleiding. Als je dit wilt maak je een afspraak met een consulent van het Centrum Apeldoorn Werkt Mee bij de gemeente.

Op je plek

Je hebt bereikt wat je op dit moment kunt bereiken. En wilt graag het soort werk blijven doen wat je nu doet en mogelijk kan je op je werkplek blijven.

Wil je meer weten welke mogelijkheden er zijn of aanmelden? Neem contact op.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Groot Schuylenburg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Groot Schuylenburg

Neem contact op