Logeren met je pgb'er
Logeeropvang in Apeldoorn

Kinderen en jongvolwassen met een ernstige meervoudige beperking kunnen samen met hun zorgverlener een weekend logeren op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. De kinderen kunnen hier plezier maken en ontspannen in hun eigen ritme, terwijl het gezin thuis zich kan focussen op de andere kinderen.  

De locatie

Kinderen zijn samen met hun eigen zorgverlener van harte welkom aan de Lobsteinlaan. De locatie is overdag een dagbesteding, maar in de avond en in het weekend staat de locatie leeg; en dát is zonde. De locatie is van alle gemakken voorzien, zoals een tillift in badkamers en algemene ruimtes, snoezelmogelijkheden en een ruime tuin.

Kinderen kunnen hier slapen, spelen, wandelen in de natuur, naar de kinderboerderij of naar het restaurant op het woonzorgpark. Dus écht even weg uit de eigen omgeving, maar met de vertrouwde begeleiding van de vaste pgb’er. 

Een uitkomst voor kind én ouders

De zorg voor kinderen met ernstige beperkingen komt thuis vaak op de eerste plaats. Voor andere kinderen binnen het gezin kan dit lastig zijn. Ook voor ouders valt de zorg soms zwaar. De mogelijkheid om uw kind te laten logeren met alle persoonlijke zorg en aandacht die hij/zij nodig heeft, kan een uitkomst bieden. En dat op een fijne, veilige plek waar uw kind niet alleen de nodige verzorging krijgt, maar kan genieten met de begeleider die hen kent en begrijpt. 

Interesse? 

Logeren is mogelijk in alle weekenden. Interesse? Neem contact met ons op en wellicht is het eerste logeerpartijtje snel gepland!
Klantcontact 088 – 036 60 30, klantcontact.apeldoorn@sheerenloo.nl

Vergoeding uit PGB?

Op dit moment is het nog niet mogelijk dat een logeerhuis uit het PBG een vergoeding betaald krijgt voor kosten van het gebruik van de accommodatie voor logeren met een eigen pgb-team. Het ministerie van VWS zoekt in de regelgeving een oplossing zodat dat wél mogelijk is. Wilt u weten wat mogelijk is binnen uw situatie? Onze zorgbemiddelaars kijken graag met u mee en kunnen u daarbij ondersteunen.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Groot Schuylenburg. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Groot Schuylenburg

Neem contact op