Naschoolse dagbehandeling Harderwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Leren en onderwijs

Heb je een kind tussen de 7 tot 18 jaar? En heeft jouw kind gedrags-, leer-, sociale, emotionele of psychische problemen, moeite met leren en is er sprake van bijvoorbeeld ADHD of autisme? Dan kan je kind terecht bij de naschoolse dagbehandeling van ’s Heeren Loo. Bij Skills kunnen jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud, met een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen, terecht om te oefenen met zelfstandiger worden en om een zinvolle vrijetijdsbesteding te vinden.

Naschoolse dagbehandeling

In Harderwijk zijn er 2 groepen naschoolse dagbehandeling; voor kinderen van 7 tot 12 jaar en voor jongeren vanaf 12 jaar. De dagbehandeling 7plus en 12plus zijn beide gevestigd in Harderwijk vlakbij de SBAO ’de Springplank’ en praktijkschool Mijn School. Op beide dagbehandelingen zijn de kinderen en jongeren aansluitend aan hun schooltijd drie uur aanwezig. Op de groepen werken de jongeren aan hun persoonlijke leerdoelen. Natuurlijk wordt het hele gezin betrokken. De hulpvragen hebben vaak betrekking op: Omgaan met leeftijdsgenoten, Wie ben ik en hoe ga ik om met grenzen, Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen, Ik kan vertellen wat mij bezighoudt, Wat is mijn beperking en hoe ga ik hiermee om?

Onderschoolse dagbehandeling

In samenwerking met Mijn School bieden wij onder schooltijd ondersteuning aan alle leerlingen van de school samen met de leerkrachten. We kunnen helpen bij de omgang met anderen. Maar bijvoorbeeld ook bij het aanleren van vaardigheden die helpen om mee te doen in de klas.

Skills

Skills geeft begeleiding aan meerdere jongeren in een groep op locatie van het Talenthouse in Harderwijk. Bij Skills kunnen deze jongeren anderen ontmoeten, een passende vrijetijdsbesteding vinden en begeleiding ontvangen om meer vaardigheden op het gebied van zelfstandigheid op te doen. Jongeren komen bij Skills op dinsdag en donderdag van 15.00 – 17.30 uur.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over ondersteuning, begeleiding en behandeling in Harderwijk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Harderwijk

Neem contact op
Terug naar boven