Ondersteuning en begeleiding thuis voor mensen met een verstandelijke beperking | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Ondersteuning en begeleiding thuis

In de gemeente Harderwijk bieden we specialistische hulp en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking in de thuissituatie. Zoals praktische hulp. En hulp bij het opvoeden en gezinsbegeleiding. Ons doel is om jou te begeleiden in je eigen leefomgeving. Zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt wonen.

Woon je zelfstandig of bij je ouders? En heb je daarbij ondersteuning en begeleiding nodig? Wij bieden ambulante ondersteuning in Harderwijk. Je krijgt de ondersteuning die nodig is. Van enkele uren zorg/begeleiding bij de cliënten thuis tot ondersteuning om op eigen benen te staan.

Hulp en ondersteuning thuis

Een beetje hulp bij de dagelijkse dingen is soms nodig: bij geldzaken, administratie of het huishouden. Dit kan ervoor zorgen dat je in je eigen huis kunt blijven wonen. We komen bij je thuis om te kijken wat in de eigen omgeving haalbaar is.

Gezinsbehandeling

Soms loopt het niet lekker in het gezin. Heeft u hulp nodig bij het herstellen van de basis in het gezin waar meerdere en complexe problemen tegelijkertijd spelen? Dan kunt u bij ons terecht voor antwoorden en advies. Het kan zijn dat u met een aantal tips en handvatten al geholpen bent, maar ook voor een behandeling of begeleiding kan het gezin bij ons terecht.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over ondersteuning, begeleiding en behandeling in Harderwijk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon,  e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Harderwijk

Neem contact op
Terug naar boven