Onderzoek en behandeling Harderwijk – voor mensen met beperking | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Onderzoek en behandeling

Mensen met een (licht) verstandelijke beperking hebben meer kans op gezondheidsproblemen. Bovendien reageren ze vaak anders op lichamelijke klachten. En deze klachten hebben vaak te maken met de beperking. Daarom kun je voor onderzoek en behandeling naar Polikliniek Harderwijk. Hier werken artsen en therapeuten die alles weten van de klachten waarmee mensen met een beperking te maken kunnen krijgen.

Zij willen hun ondersteuning, begeleiding of behandeling dicht(er) bij huis en in de eigen sociale omgeving. Passend binnen het ritme van hun dagelijks leven met ruimte voor eigen regie. Bij ’s Heeren Loo in Harderwijk kun je terecht voor een psychologisch onderzoek (psychodiagnostiek) en behandeling.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over ondersteuning, begeleiding en behandeling in Harderwijk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Harderwijk

Neem contact op
Terug naar boven