Werk en dagbesteding Harderwijk - voor mensen met beperking | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Werken en dagbesteding

In Harderwijk heeft ’s Heeren Loo twee locaties waar mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt kunnen werken. In Grand Cafe Alleman kan je in de horeca werken. Daarnaast hebben wij diverse werkplekken in het Dolfinarium. Wij zorgen dat iedereen zich kan ontwikkelen op het niveau dat bij hem of haar past.

Je ontwikkelen en nuttig bezig zijn. Dat vindt iedereen fijn. In Harderwijk zijn verschillende mogelijkheden voor werk en dagbesteding. We kijken naar jouw mogelijkheden en welk werk jij kunt doen. Je krijgt voldoende uitdaging op jouw niveau. Daardoor blijft het werk leuk en interessant.

Grand café Alleman

Werk je graag in de horeca? Dan is Grand café Alleman een goede plek voor jou. Werken in de horeca betekent dat je hard en op onregelmatige tijd werkt in de bediening en de keuken. In het grand café kunnen cliënten opgeleid worden in de horeca. De mogelijkheid bestaat een diploma niveau 1 te behalen als horeca-assistent. Daarnaast kan je werken bij lunchroom Alleman; een bedrijfsrestaurant.

Dolfinarium

Dagbesteding Dolfinarium is een unieke dagbestedingslocatie. Je mag werken op het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Hier verblijven dolfijnen, walrussen, zeehonden, bruinvissen, zeeleeuwen en nog meer vissen. We hebben verschillende werkzaamheden en werkplekken bij het Dolfinarium. We werken bijvoorbeeld in het personeelsrestaunt De Broodjesbaai. Hier zorgen we dat het personeel van het Dolfinarium lekker kan lunchen. We werken ook op het park. We zorgen dat het park er netjes uit ziet en halen het wier uit het water bij de krabbekust. Wanneer jij er de vaardigheden en mogelijkheden voor hebt, kun je ook zelfstandig in de horeca of één van de winkeltjes werken. Je wordt dan begeleid door een jobcoach.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over ondersteuning, begeleiding en behandeling in Harderwijk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar kantoor Harderwijk

Neem contact op
Terug naar boven