Leven en beleven op Het Westerhonk

's Heeren Loo Het Westerhonk in Monster is een bijzondere plek waar mensen met en zonder beperking samen wonen, werken, leren en recreëren. Kom langs en ervaar dat geen dag en geen mens hetzelfde is.

Logeerhuis EMB in Monster

De logeerwoning EMB op Het Westerhonk is ingericht met acht logeerplekken voor kinderen en jong volwassenen met een ernstig meervoudige beperking.

Lees meer

Jeugd helpen naar zelfstandig wonen

Heeft jouw kind een licht verstandelijke beperking en zoek je specialistische hulp en ondersteuning? Bij 's Heeren Loo kan jouw zoon of dochter in kleine stappen helpen op weg naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

De ondersteuning is zo licht of zo zwaar als nodig is; thuis, op ons woonzorgpark Het Westerhonk in Monster of in één van onze woningen in woonwijken in ’s-Gravenzande, Monster en Den Haag.

Bekijk de mogelijkheden

Wat heeft het Westerhonk nog meer te bieden?

 • Radio Westerhonk is de internetradiozender van woonzorgpark Het Westerhonk. Radio Westerhonk is een gevarieerde zender die zich speciaal richt op onze cliënten, hun familie en vrienden en natuurlijk voor iedereen die het leuk vindt om ernaar te luisteren.

  Luister naar Radio Westerhonk
 • Heb je een (licht) verstandelijke beperking en zoek je een polikliniek met zorg, ondersteuning en behandeling onder één dak? Dan helpen we je graag. In het multifunctionele gebouw aan de Vijverweg kan je terecht voor therapie, medische zorg, paramedische zorg en mondzorg. Ons team bestaat onder andere uit artsen VG en psychologen. Na onderzoek en diagnostiek zoeken wij samen met jou naar de beste behandeling. Jouw verwanten worden hier altijd bij betrokken.

  Lees meer
 • Niet alle bewoners van ’s Heeren Loo hebben familieleden die hen regelmatig kunnen bezoeken. Voor deze bewoners is een vrijwilliger van onschatbare waarde! Wij kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken om leuke activiteiten te ondernemen met onze cliënten, van jong tot oud en van licht tot ernstig beperkt. Bijvoorbeeld om samen te koken, een boekje voor te lezen of een stukje te fietsen of te wandelen. Je ondersteunt hiermee niet alleen de medewerkers op Het Westerhonk, maar ook de familie van onze cliënten.

  Lees meer
 • Start Punt is een erkende jobcoachorganisatie van 's Heeren Loo op woonzorgpark Het Westerhonk in Monster. Start Punt ondersteunt, motiveert en adviseert mensen met een lichte verstandelijke beperking bij het vinden en behouden van passend werk. Zo ontwikkelen ze zelfstandigheid. Dit draagt bij aan hun eigenwaarde en zelfvertrouwen.

  Lees meer
 • Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren maar weet je niet goed wát je zou willen leren? Wil je zelfstandiger worden? De Academie voor Zelfstandigheid is er voor mensen van 18 jaar en ouder voor wie leren niet vanzelfsprekend is. Je leert wat jij wilt leren.

  Lees meer
 • Het Westerhonk wil dat cliënten de best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daarom bieden we talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken. Hier vertellen collega's over hun werk als begeleider op Het Westerhonk en wat hun drijfveren zijn.

  Lees meer

Radio Westerhonk is de internetradiozender van woonzorgpark Het Westerhonk. Radio Westerhonk is een gevarieerde zender die zich speciaal richt op onze cliënten, hun familie en vrienden en natuurlijk voor iedereen die het leuk vindt om ernaar te luisteren.

Nieuws Het Westerhonk

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Het Westerhonk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Het Westerhonk

Neem contact op