Kom leren

“Wil jij jezelf ontwikkelen? Dan ben je bij Het Westerhonk aan het goede adres!”

Wij willen dat onze cliënten en medewerkers optimaal functioneren. Daarom stimuleren en faciliteren wij hun ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen kan bijvoorbeeld door coaching, een korte training of een volledige opleiding. Uitgangspunt is dat het bijdraagt aan de individuele wensen, ambities en mogelijkheden van cliënten en medewerkers én aan de doelen en ambities van 's Heeren Loo.

Voor cliënten

Speciaal voor cliënten is er de academie voor Zelfstandigheid, waar zij opleidingen kunnen volgen die gericht zijn op de zelfredzaamheid. De jobcoaches ondersteunen cliënten bij het vinden en behouden van passend werk of stageplaats. Ben je tussen de 18 en 68 jaar kom dan leren en werken bij Het Kompas. 

Voor medewerkers

Medewerkers kunnen bijvoorbeeld de driejarige vakopleiding Verzorgende-IG en Maatschappelijke Zorg met ’s Heeren Loo-signatuur volgen. Dit betekent dat je één dag per week naar het ROC in Leiden gaat en vier dagen per week werkt als leerlingbegeleider op Het Westerhonk.

Praktijkgestuurd leren

Wil jij een opleiding volgen in de zorg of welzijn, maar ook aan het werk? Dat kan bij ’s Heeren Loo Het Westerhonk!

Lees meer
Vrijwilligerswerk bij Het Westerhonk

Je kunt bij ons op verschillende manieren als vrijwilliger actief zijn. Overdag, in de avonduren of in de weekenden, structureel of op oproepbasis.

Lees meer
Stage

Wil jij wat je leert tijdens je opleiding kunnen toepassen in de praktijk? Wij hebben leuke stages voor jou op Het Westerhonk in Monster.

Lees meer
Jobcoaching Start Punt in Monster

Start Punt is een jobcoachorganisatie die mensen met een lichte verstandelijke beperking ondersteunt bij het vinden en behouden van passend werk.

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Neem contact op