Gezinshuizen | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Gezinshuizen


“Bied kinderen in jouw huis een fijn thuis”. Vanuit die wens zoekt Het Westerhonk gezinshuisouders die kinderen met een beperking willen laten opgroeien in een vertrouwde en stabiele gezinssituatie. Een warme omgeving waarin deze kinderen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. ’s Heeren Loo heeft al een aantal gezinshuizen, waarin de ouders zowel hun huis als hart openstellen. Deze zoeken we nu ook in de regio Westland/Haaglanden/Delft/ Midden-Delfland.

In dienst van ’s Heeren Loo

In gezinshuizen wonen kinderen die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Zij wonen in een gezin met of zonder eigen kinderen die hun eigen huis openstellen. Dit doe je als gezinshuisouder met jouw persoonlijke kwaliteiten en interesses. En je maakt daarbij gebruik van je vakkennis als professional met minimaal een mbo-4 diploma in de zorg. Je bent in dienst van 's Heeren Loo en krijgt ondersteuning van een multi-disciplinair begeleidingsteam. De doorsnee gezinshuisouder bestaat niet, elk gezinshuis is uniek. Klik hier voor de meest actuele vacatures.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Adriana Noort via adriana.noort@sheerenloo.nl en 06 - 12 68 23 17. Bekijk ook 'Wonen in een gezinshuis'.

Terug naar boven