Leerwerktraject | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw

Leerwerktraject


Wil jij een opleiding volgen in de zorg of welzijn, maar ook aan het werk? Dat kan bij ’s Heeren Loo Het Westerhonk! Bij een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-route) ben je als leerling-werknemer in dienst. Je draait dag-, avond- en weekenddiensten en waar nodig ook nachtdiensten. Eén dag in de week ga je naar school. Als leerling-medewerker zit je in een klas met klasgenoten die ook bij Het Westerhonk werken. Dat is gezellig en nog makkelijk ook, want je herkent elkaars mogelijkheden en problemen.

Voorwaarden en vergoedingen

De begeleider van school zorgt er samen met je werkbegeleider van voor dat je opleiding prettig en goed verloopt. Een opleiding duurt maximaal vier jaar. Ben je langer dan een jaar bij ons, dan wissel je minimaal één keer van werkplek. Zo leer je het werk goed kennen. ’s Heeren Loo betaalt tijdens de opleiding het lesgeld en het studiemateriaal. Je sluit je opleiding af met een MBO-diploma op kwalificatieniveau 1, 2, 3 of 4. Arbeidsvoorwaarden en vergoedingen liggen vast in de CAO Gehandicaptenzorg.

ROC-opleiding met ’s Heeren Loo signature

Een van de BBL-opleidingen die je kan volgen is de zorgopleiding Verzorgende-IG (Individuele Gezondheidszorg) en Maatschappelijke Zorg met ’s Heeren Loo signature. Deze opleiding is tot stand gekomen door een samenwerking tussen ROC en ’s Heeren Loo. Het doel van de opleiding is om het onderwijs sneller te laten aansluiten op ontwikkelingen in de praktijk. Met deze opleiding kunnen studenten direct aan de slag met onder andere de visie, de verschillende methodieken en het elektronisch cliëntendossier van 's Heeren Loo. School en werkveld spreken elkaars taal. Om dit nog meer handen en voeten te geven, worden gastdocenten van 's Heeren Loo ingezet bij de theorielessen. Verplichte leeractiviteiten voor medewerkers van ‘s Heeren Loo maken onderdeel uit van de opleiding, zodat ze na afronding snel aan de slag kunnen. Op de website van ROC vind je meer informatie over de opleiding. BBL-leerwerkplekken worden, net als andere vacatures, bekend gemaakt op de vacaturesite van 's Heeren Loo.

Contact

's Heeren Loo afdeling Talentontwikkeling & Praktijkleren
T: 06 - 11 59 31 61
E: annelies.de-hoog@sheerenloo.nl 
W: sheerenloo.nl/werkt
F: facebook.com/werkenbijsheerenloo

Bereikbaar
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Routebeschrijving naar Het Westerhonk

Terug naar boven