Praktijkgestuurd leren; jouw pad naar de zorg

Wil jij een BBL opleiding maatschappelijke zorg/verzorgende IG niveau 3, maatschappelijke zorg niveau 3 of een opleiding persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg niveau 4 gaan doen? Dat kan bij ons via Praktijkgestuurd leren.

Onderwijs en praktijk dichtbij elkaar

Elke cliënt heeft persoonlijke wensen en alle zorg is daarmee uiteindelijk maatwerk. Deze visie wordt ook gehanteerd binnen het Praktijkgestuurd leren. Via Praktijkgestuurd leren wordt onderwijs en praktijk dichtbij elkaar gebracht. Jij als student neemt zelf verantwoordelijkheid voor het leerproces en wordt zo opgeleid om dit ook uit te dragen binnen de eigen werkplek. Door te kiezen voor Praktijkgestuurd leren is er veel ruimte voor jouw leervragen. Omdat je snel antwoord krijgt op vragen, is de begeleiding van de cliënt altijd op maat.
Tijdens dit leerwerktraject heb jij de regie over jouw eigen leerroute en sluit jij dit af met een volwaardig diploma. Dit Praktijkgestuurd leren wordt ontwikkeld door
’s Heeren Loo en ROC Mondriaan, wat aansluit op jouw werkplek en eerder verworven competenties.

Welk pad is er al afgelegd, waar staan we nu en hoe ziet het toekomstige pad eruit?

Jouw talenten en vaardigheden vormen een goed vertrekpunt voor je persoonlijke ontwikkeling. Een Talenten en Motivatie Analyse (TMA) maakt dit inzichtelijk. Samen met je coach, werkbegeleider en coördinator Praktijkleren bepaal je de leerroute en het studietempo binnen de gestelde kaders en wettelijke normen op basis van het kwalificatiedossier van jouw opleiding.

Ben jij of ken jij iemand die dit pad wil volgen, laat het weten!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Sandra Bom sandra.bom@sheerenloo.nl Pia Pierik pia.pierik@sheerenloo.nl.

Contact

's Heeren Loo afdeling Talentontwikkeling & Praktijkleren
T: 06 - 11 59 31 61
E: annelies.de-hoog@sheerenloo.nl 
W: sheerenloo.nl/werkt
F: facebook.com/werkenbijsheerenloo

Bereikbaar
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Routebeschrijving naar Het Westerhonk

Terug naar boven