Stage op Het Westerhonk


Volg jij een MBO/BOL-opleiding in het domein Zorg/Welzijn niveau 2 t/m 4 of een voltijd HBO-opleiding en heb jij het hart op de goede plek? Wil jij wat je leert tijdens je opleiding kunnen toepassen in de praktijk? Wij hebben leuke stages voor jou op Het Westerhonk. Onze bewoners, en wij ook, waarderen je inzet enorm! Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent en dat je enthousiast bent over werken in de zorg!

Op Het Westerhonk wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking, van jong tot oud en van licht tot ernstig beperkt. Kortom een locatie waar je tijdens je stage elke vorm van zorg kan ervaren.

Als ROC Mondriaan Ambassadeur vertegenwoordigt stagiaire Jade als student de scholenorganisatie Mondriaan. Daarvoor maakte zij een gaaf filmpje over een avonddienst in een woning. Neem een kijkje voor een indruk van deze stageplek. 

Wat bieden wij jou in je stage:

  • een uitdagende leerzame erkende stageplaats passend bij de zorg/welzijn opleiding die jij volgt;
  • een gecertificeerde werkbegeleider;
  • een stagevergoeding conform CAO Gehandicaptenzorg.

Wil je meer informatie of gelijk solliciteren? Neem dan contact met ons op of stuur je motivatiebrief en je CV naar stages.westerhonk@sheerenloo.nl.

Contact

Stage
's Heeren Loo afdeling Talentontwikkeling & Praktijkleren
T: 0800 - 355 55 55
E: stages.westerhonk@sheerenloo.nl
W: sheerenloo.nl/werkt
F: facebook.com/werkenbijsheerenloo

Bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Routebeschrijving naar Het Westerhonk

Terug naar boven