Vrijwilligerswerk bij Het Westerhonk

Niet alle bewoners van ’s Heeren Loo hebben familieleden die hen regelmatig kunnen bezoeken. Voor deze bewoners is een vrijwilliger van onschatbare waarde! Wij kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken om leuke activiteiten te ondernemen met onze cliënten, van jong tot oud en van licht tot ernstig beperkt. Bijvoorbeeld om samen te koken, een boekje voor te lezen of een stukje te fietsen of te wandelen. Je ondersteunt hiermee niet alleen de medewerkers op Het Westerhonk, maar ook de familie van onze cliënten.

Vacatures

Wil jij ook bijdragen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Bijvoorbeeld door met hen te sporten, te shoppen of gewoon gezellig een kop koffie te drinken? Of misschien ga je liever praktisch aan de slag in de tuin of als chauffeur? Wat je ook wilt doen: Je bent van harte welkom!

Bij Het Westerhonk kun je op verschillende manieren als vrijwilliger actief zijn. Dit kan overdag, in de avonduren of in de weekenden, structureel of op oproepbasis. Onze vrijwilligersvacatures vind je op www.sheerenloo.nl/vacatures, en op de regionale website www.westlandvoorelkaar.nl door te zoeken op Westerhonk.

Staat jouw wens voor vrijwilligerswerk er niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden

Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk op Het Westerhonk of je aanmelden als vrijwilliger? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Wij maken graag kennis met je!

Vrijwillig traineeship

Het vrijwillig traineeship biedt jongeren de kans om als vrijwilliger kennis te maken met drie verschillende maatschappelijke organisaties in Westland...

Lees meer

Maatschappelijke stage

Ben jij 14 jaar of ouder en op zoek naar een maatschappelijke stage voor school? Wij hebben leuke stages voor jou op Het Westerhonk.

Lees meer

Maatschappelijk ondernemen

Op Het Westerhonk kun je met je bedrijf samen met cliënten klussen doen of activiteiten ondernemen in het kader van maatschappelijk ondernemen.

Lees meer

Vrijwilligersstage

Volg jij de HBO opleiding Social Work? Ben jij op zoek naar een vrijwilligersstage? Bij Het Westerhonk kun je bij verschillende locaties op Het Wester...

Lees meer

Contact

Vrijwilligerswerk Het Westerhonk
Vijverweg 18
2681 JB Monster
T: 06 - 20 68 05 39 / 06 - 10 31 99 15
Facebook-pagina

E: vwwesterhonk@sheerenloo.nl
W: sheerenloo.nl/vrijwilliger

Bereikbaar
Maandag, woensdag, donderdag van 8.30 tot 15.30 uur.

Routebeschrijving naar Het Westerhonk

Terug naar boven