Vacatures 14 nieuw

Vrijwilligerswerk bij Het Westerhonk

Vrijwilligerswerk.jpg


Niet alle bewoners van ’s Heeren Loo hebben familieleden die hen regelmatig kunnen bezoeken. Voor deze bewoners is een vrijwilliger van onschatbare waarde! Wij kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken om leuke activiteiten te ondernemen met onze cliënten, van jong tot oud en van licht tot ernstig beperkt. Bijvoorbeeld om samen te koken, een boekje voor te lezen of een stukje te fietsen of te wandelen. Je ondersteunt hiermee niet alleen de medewerkers op Het Westerhonk, maar ook de familie van onze cliënten.

Vacatures

Je kunt bij ons op verschillende manieren als vrijwilliger actief zijn. Dit kan overdag, in de avonduren of in de weekenden, structureel of op oproepbasis. Alle vrijwilligersvacatures, die wij op dit moment beschikbaar hebben, vind je op www.westlandvoorelkaar.nl door te zoeken op Westerhonk.

Aanmelden

Word net als Rob Veenman en DJ Bombastic vrijwilliger op Het Westerhonk! Zij hielpen mee op de groep met ernstige meervoudige beperkingen. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk op Het Westerhonk kun je ons bellen of mailen. Wij maken graag kennis met je.

Vrijwillig traineeship

Het vrijwillig traineeship biedt jongeren de kans om als vrijwilliger kennis te maken met drie verschillende maatschappelijke organisaties in Westland...

Lees meer

Maatschappelijke stage

Ben jij 14 jaar of ouder en op zoek naar een maatschappelijke stage voor school? Wij hebben leuke stages voor jou op Het Westerhonk.

Lees meer

Vrijwilligersstage

Eerstejaarsstudenten van de opleiding HBO Social Work mogen bij Het Westerhonk een vrijwilligersstage lopen.

Lees meer

Contact

Vrijwilligerswerk Het Westerhonk
Vijverweg 18
2681 JB Monster
T: 06 - 20 68 05 39
Facebook-pagina

E: vwwesterhonk@sheerenloo.nl
W: sheerenloo.nl/vrijwilliger

Bereikbaar
Maandag, woensdag, donderdag van 8.30 tot 15.30 uur.

Routebeschrijving naar Het Westerhonk

Terug naar boven