Vrijwillig traineeship

Het vrijwillig traineeship biedt jongeren tussen de 16 en 25 jaar de kans om als vrijwilliger kennis te maken met drie verschillende maatschappelijke organisaties in Westland. Je krijgt de kans je talenten te ontdekken, vaardigheden te ontwikkelen en alvast aan je CV voor later te werken, terwijl je ook nog eens iets bijdraagt aan de samenleving.

Wat houdt het in?

Je gaat bij drie verschillende organisaties voor een periode van twee maanden aan de slag als vrijwilliger. In totaal dus zes maanden. Je werkt een dag(deel) per week mee en mag zelf aangeven wat jouw talenten zijn, wat je leukt lijkt om te doen en wat je wilt leren. Wij zoeken dan een leuke plek voor jou die past bij jouw wensen. Maar je gaat ons óók helpen. Wat kunnen wij van jou als jongere leren op het gebied van vrijwilligerswerk. Hoe kunnen we meer jongeren interesseren voor vrijwilligerswerk bijvoorbeeld. Wie kan ons dat beter vertellen dan jij!

Welke organisaties?

 1. ’s Heeren Loo Het Westerhonk in Monster
  Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk en waardevol voor deze clienten.
 2. FC ’s Gravenzande in ’s Gravenzande
  Een sportvereniging die ruim 1600 leden laat bewegen en bij elkaar brengt. Zij zijn voor veel van hun activiteiten afhankelijk van vrijwilligers.
 3. Vitis Welzijn in Monster
  Een welzijnsorganisatie die betrokken is bij alle kwetsbare inwoners van Westland en allerlei initiatieven ontplooit op dit gebied.

Wat bieden we jou nog meer?

 • Een kleine onkostenvergoeding
 • Interessante cursussen en workshops
 • Goede begeleiding
 • Een ervaring waarbij goed geluisterd wordt naar jouw wensen en ideeën

Wat verwachten we van jou?

 • De motivatie om je in te zetten voor een ander
 • Van én over je zelf willen leren
 • Jouw ideeën én mening durven geven

Hoe kun je meedoen?

Wil jij onderdeel zijn van dit unieke project en wil jij je talenten ontdekken, organisaties leren kennen én alvast aan je CV werken? Neem dan contact op met de afdeling Vrijwilligerswerk van Het Westerhonk via vrijwilligerswerk.westerhonk@sheerenloo.nl

Contact

Vrijwillig traineeship
Vrijwilligerswerk Het Westerhonk
Vijverweg 2
2681 JB Monster
T:  06 - 20 68 05 39 / 06 - 10 31 99 15  
Facebook-pagina
E: vwwesterhonk@sheerenloo.nl
W: sheerenloo.nl/vrijwilliger

Bereikbaar

Maandag , woensdag, donderdag van 9.00 tot 15.30 uur.

Routebeschrijving naar Het Westerhonk