Woonzorgpark Het Westerhonk

Kom wonen

“Het is fijn wonen op Het Westerhonk, in een prachtige, groene en geborgen omgeving. ”

Het Westerhonk is onderdeel van zorgorganisatie ’s Heeren Loo. Op ons woonzorgpark, dat ruim 42 hectare groot is, wonen mensen met een verstandelijke beperking. In verschillende woonlocaties ontvangen zij passende zorg en ondersteuning. Daarbij wordt er onderzoek, diagnostiek en behandeling geboden vanuit de polikliniek op Het Westerhonk.

Er is ook een mogelijkheid om te logeren op Het Westerhonk. Er is een logeerwoning ingericht met elk weekend acht logeerplekken voor kinderen en jong volwassenen met een ernstig meervoudige beperking.

Logeerhuis EMB samen met pgb'er

Bij 's Heeren Loo Het Westerhonk in Monster kun je logeren met je eigen pgb'er.

Lees meer

Logeerhuis EMB in Monster

De logeerwoning EMB op Het Westerhonk is ingericht met acht logeerplekken voor kinderen en jong volwassenen met een ernstig meervoudige beperking.

Lees meer

Jeugd helpen naar zelfstandig wonen

Heeft jouw kind een licht verstandelijke beperking en zoek je specialistische hulp en ondersteuning? Bij 's Heeren Loo kan jouw zoon of dochter in kleine stappen helpen op weg naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

De ondersteuning is zo licht of zo zwaar als nodig is; thuis, op ons woonzorgpark Het Westerhonk in Monster of in één van onze woningen in woonwijken in ’s-Gravenzande, Monster en Den Haag.

Bekijk de mogelijkheden

Naast zorgwoningen en een logeerwoning is er op Het Westerhonk ook een woonwijk waar particulieren wonen. In de woonwijk staan 12 huurwoningen, 16 huurappartementen en 102 koopwoningen, bestaande uit bovenwoningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande huizen. Het Westerhonk biedt particulieren de prachtige, groene omgeving om te wonen en te recreëren.

Wil je meer weten over de zorg en de zorgwoningen op Het Westerhonk, bekijk dan de woon-mogelijkheden van 's Heeren Loo.

Meer weten over de huurwoningen? Bekijk dan de website van woningcorporatie Arcade.

Zorgwoningen:
's Heeren Loo Het Westerhonk
www.sheerenloo.nl

Particulier wonen:
Woningcorporatie Arcade
arcadewonen.nl

Woningen Monster

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Het Westerhonk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Het Westerhonk

Neem contact op
Terug naar boven