Woonzorgpark Het Westerhonk

Over ons

Op het Westerhonk hebben ruim 550 mensen met een verstandelijke beperking een prachtige, groene, veilige en beschermde omgeving om te wonen, werken, leren en recreëren. Voor deze mensen is Het Westerhonk hun thuis en de wereld waarin zij leven. Ze hebben hier hun huis, werk en besteden hier hun vrije tijd. Zodoende zie en ontmoet je tijdens je bezoek op Het Westerhonk mensen met een verstandelijke beperking; tijdens je wandeling over het woonzorgpark, wanneer je iets koopt of een leuke activiteit doet bij een van de dagbestedingen. Meestal worden ze vergezeld door professionele begeleiding of ze lopen of fietsen zelfstandig naar hun huis, werk of vrienden. Ze ontmoeten je, vanzelfsprekend, graag door een hand te geven of even te zwaaien. Hun manier om je welkom te heten in hun omgeving. Zo maken we een ontmoeting en verbinding mogelijk tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking.

Bereikbaar

Met de fiets is Het Westerhonk goed bereikbaar vanaf de Madeweg en vanaf het Schelpenpad in Monster. Er zijn voldoende overdekte fietsenstallingen, met bij Vijverweg 18 elektrische oplaadpunten.

Met de auto rijd je via A12 (Utrecht), A20 (Rotterdam) en A4 (Den Haag) naar Monster, gemeente Westland. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, met twee elektrische oplaadpunten.

Met het openbaar vervoer rijd je vanaf CS Den Haag, Tram 2 naar Buitentuinen (Uithof) of Tram 6 naar Leyenburg en vervolgens bus Veolia 31 naar Monster (Schelpenpad) op 10 minuten loopafstand naar Het Westerhonk. Vanaf CS Rotterdam en Station Schiedam Centrum rijdt bus Veolia 36 naar Naaldwijk (Verdilaan) en bus Veolia 31 naar Monster (Schelpenpad). Raadpleeg 9292.nl of de app voor de actuele reisinformatie.

Buitenlocaties
Het Westerhonk heeft ook een aantal buitenlocaties waar cliënten wonen, werken, leren en recreëren. Zoals buurpunt Het Karmijn in Den Haag, De Hooge Hoed in Naaldwijk en Het Kompas in Wateringen. De adresgegevens vind je op de betreffende pagina's.

Bezoekadres

Vijverweg 2
2681 JB Monster

Routebeschrijving naar Het Westerhonk

Volg het Westerhonk ook op Facebook

Onze ambassadeurs

We werken samen met ambassadeurs en we versterken elkaar in gezamenlijke doelen.

Lees meer

Recreatie & Vrije Tijd

Recreatie en vrije tijd Het Westerhonk

De afdeling Recreatie & Vrije Tijd organiseert leuke activiteiten voor cliënten die wonen en werken op locaties van Het Westerhonk.

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Het Westerhonk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven