Radio Westerhonk

Radio Westerhonk is de nieuwe internetradiozender van ’s Heeren Loo woonzorgpark Het Westerhonk. Radio Westerhonk is een gevarieerde zender die zich speciaal richt op onze cliënten, hun familie en vrienden en natuurlijk voor iedereen die het gewoon leuk vindt om ernaar te luisteren. De makers van Radio Westerhonk zijn vrijwilligers van Radio de Glazen stad; enthousiaste mannen die in hun vrije tijd plezier beleven met het maken van radioprogramma's.

Je kunt plaatjes aanvragen, regelmatig zijn er leuke gasten en geregeld doen ze live-verslag van onze evenementen op woonzorgpark Het Westerhonk en buitenlocaties. Dus houdt de programmering goed in de gaten!

Radio Westerhonk is de hele dag (24/7) te beluisteren via de livestream.

Vraag hier je favoriete plaatje aan!

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Het Westerhonk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Het Westerhonk

Neem contact op