Wonen op het Westerhonk

Wonen op een manier die bij jou past, dat kan bij 's Heeren Loo. Met precies die begeleiding, en behandeling die jij nodig hebt. Zo zorgen we samen voor een goed leven waarin jij je kunt ontwikkelen. En bij de dingen die je (nog) niet kunt, helpen wij je graag. 

Voor wie zijn we er?

 • Wil je je graag zo zelfstandig mogelijk leren leven? We helpen je om in kleine stappen te leren wat je (nog) niet kan. Dat doen we met ondersteuning zo licht of zo zwaar als nodig is. Dit kan thuis, op ons woonzorgpark Het Westerhonk of op een woonlocatie in de wijk.


  Bekijk de mogelijkheden
 • Wil jij graag in een groep wonen? Gezellig met anderen en met de begeleiding die jij nodig hebt. Dat kan bij 's Heeren Loo in een huiselijke en veilige omgeving. Sommige dingen kun je prima zelf. Zoals lekker werken op de dagbesteding. En als je ondersteuning nodig hebt, dan is de begeleiding er voor jou.

  Bekijk onze woonlocaties
 • Soms is je gedrag moeilijk te begrijpen, omdat je niet zelf kan vertellen wat er aan de hand is. Daarom houden begeleiders steeds contact met je (een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie), ook als dat lastig is. Ze kijken naar de vraag achter jouw gedrag. Onze woningen voor mensen met MVG staan in de rustige en veilige plek  op woonzorgpark Het Westerhonk. 

  Meer informatie over MVG

  Bekijk onze woonlocaties
 • Met een ernstige meervoudige beperking ben je volledig afhankelijk van een ander. Daarom zijn onze deskundige en betrokken begeleiders altijd in de buurt. Onze woningen voor mensen met EMB op woonzorgpark Het Westerhonk staan in een fijne en veilige leefomgeving. Ze zijn helemaal ingericht voor intensieve zorg. 

  Meer informatie over EMB

  Bekijk onze woonlocaties
 • Nu je ouder wordt, heb je wat meer zorg nodig. In onze woningen voor ouderen met een verstandelijke beperking staan de begeleiders voor je klaar. Ook is er een rustige daginvulling. De woningen staan op woonzorgpark Het Westerhonk en in de wijk. Zo zorgen wij voor een fijne oude dag.

  Bekijk onze woonlocaties

Hoe ziet wonen op het Westerhonk eruit?

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Het Westerhonk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving naar Het Westerhonk

Neem contact op