Ondersteuning en begeleiding thuis voor mensen met een verstandelijke beperking | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Begeleid wonen: ondersteuning en begeleiding thuis

In de gemeente Nijkerk bieden we specialistische hulp en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking in de thuissituatie. Zoals praktische hulp. En hulp bij het opvoeden en gezinsbegeleiding. Ons doel is om jou te begeleiden in je eigen leefomgeving. Zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt wonen.

Woon je zelfstandig of bij je ouders? En heb je daarbij ondersteuning en begeleiding nodig? Wij bieden ambulante ondersteuning in Nijkerk. Je krijgt de ondersteuning die nodig is. Van enkele uren zorg/begeleiding bij de cliënten thuis tot ondersteuning om op eigen benen te staan.

Hulp en ondersteuning thuis

Een beetje hulp bij de dagelijkse dingen is soms nodig: bij geldzaken, administratie of het huishouden. Dit kan er voor zorgen dat je in je eigen huis kunt blijven wonen. We komen bij je thuis om te kijken wat in de eigen omgeving haalbaar is.

Ambulant team Nijkerk

24-uurszorg thuis

Wil je 24-uurs zorg thuis ontvangen? Ook die oplossing bieden we. Samen zoeken we naar de passende mogelijkheden en ondersteuningsvorm. De ondersteuningsvragen kunnen per persoon verschillend zijn.

Gezinsbehandeling

Soms loopt het niet lekker in het gezin. Je kind vertoont gedrag waar je als ouder echt geen raad meer mee weet. Kun je daarbij hulp gebruiken? De gezinsbehandelaar gaat samen met ouders aan de slag om de oorzaak van het gedrag van een kind te vinden. Samen gaan we op zoek naar de oplossing.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over ondersteuning en begeleiding thuis in Nijkerk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar polikliniek Nijkerk

Neem contact op
Terug naar boven