Naschoolse en onderschoolse dagbehandeling Nijkerk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Leren en onderwijs

Op de scholen voor het basis - en voortgezet onderwijs biedt ’s Heeren Loo naschoolse en onderschoolse dagbehandeling. Hier ondersteunen we kinderen van 6 tot 16 jaar met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. We ondersteunen niet alleen de jongere, maar ook het gezin.

Heb je een kind tussen de 6 tot 16 jaar? En heeft jouw kind gedrags-, leer-, sociale-, emotionele-, of psychische problemen, moeite met leren en is er sprake van bijvoorbeeld ADHD of autisme? Dan kan je kind terecht bij de naschoolse en onderschoolse dagbehandeling van ’s Heeren Loo.

Naschoolse en onderschoolse dagbehandeling

Naschoolse dagbehandeling

Je kind komt na schooltijd en blijft tot 17.30 uur. Je kind oefent samen met anderen de dingen die hij of zij lastig vindt: thuis, op school of in de vrije tijd. Dit oefenen gebeurt op een speelse en positieve manier.

Onderschoolse dagbehandeling

Dreigt je kind vast te lopen op school? Binnen scholen voor speciaal onderwijs bieden wij ook ondersteuning tijdens schooltijd.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over leren en onderwijs in Nijkerk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar polikliniek Nijkerk

Neem contact op
Terug naar boven