Vacatures 11 nieuw

Onderzoek en behandeling

Mensen met een (licht) verstandelijke beperking hebben meer kans op gezondheidsproblemen. Bovendien reageren ze vaak anders op lichamelijke klachten. En deze klachten hebben vaak te maken met de beperking. Daarom kun je voor onderzoek en behandeling naar Polikliniek Nijkerk. Hier werken artsen en therapeuten die alles weten van de klachten waarmee mensen met een beperking te maken kunnen krijgen.

Heb je een kind of familielid met een verstandelijke beperking? Dan weet je als geen ander dat hij of zij vaak anders reageert op lichamelijke of psychische klachten. En dat reguliere artsen hier soms geen raad mee weten.

Polikliniek

Bij de polikliniek van ’s Heeren Loo in Nijkerk kun je terecht bij de Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG). Deze arts heeft ervaring met en specifieke kennis van de complexe gezondheidsproblematiek bij mensen met een verstandelijke beperking.

We onderzoeken jouw kind of familielid. Afhankelijk van de wensen en behoeften maken we een plan. Daarin staat hoe we werken aan ontwikkeling, met behandeling, training, begeleiding of advies,

Onze specialismen

In Nijkerk vindt je onder andere de volgende specialismen:

  • Gedragswetenschappelijk onderzoek. Zoals: intelligentie- onderzoek, (neuro)psychologisch onderzoek en onderzoek naar de sociaal-emotionele ontwikkeling.
  • Behandeling. Door middel van EMDR, speltherapie, Psycho Motore Therapie, Cognitieve Gedragstherapie en systeem & familietherapie. Ook bieden we diverse trainingen aan voor het ontwikkelen van de weerbaarheid en voor het vergroten van de sociale vaardigheden.
  • Paramedisch onderzoek en behandeling. Op het gebied van logopedie, fysiotherapie, diëtetiek en ergotherapie.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over onderzoek en behandeling in Nijkerk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven