Werk en dagbesteding in Nijkerk - voor mensen met beperking | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw

Werken en dagbesteding

In Nijkerk heeft ’s Heeren Loo vier locaties waar mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt kunnen werken. Wij zorgen dat iedereen zich kan ontwikkelen op het niveau dat bij hem of haar past.

Zoek je leuk werk? In de gemeente Nijkerk zijn er verschillende mogelijkheden voor werk en dagbesteding. We kijken naar jouw mogelijkheden en welk werk jij kunt doen. Wil je je werk doen in kleine duidelijke stappen? Of vind je het fijn om ingewikkelder taken uit te voeren? Je krijgt voldoende uitdaging op jouw niveau. Daardoor blijft het werk leuk en interessant.

De Heerenhoff

In het kantoor van ’s Heeren Loo in Nijkerk zit De Heerenhoff. Hier voert het team iedere dag verschillende werkzaamheden uit. Je kunt hier werken bij de receptie. Dan wijs je mensen de weg in het kantoor of je maakt reserveringen. De Heerenhoff heeft een vergaderservice. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de vergaderzalen netjes zijn. En dat de koffie klaar staat voor de vergadering. Ook verzorgt de Heerenhoff de catering voor de bedrijfsrestaurants van ’s Heeren Loo, de Rabobank, Bibliotheek Nijkerk. Dan zorg je dat de mensen lekker kunnen eten. Hier maak je lunch of catering.

Kringloopwinkel Goed Bezig

Kun je niet stilzitten en houd je van afwisseling? Dan is Goed Bezig een goede plek voor jou. Hier kun je in de kringloopwinkel werken. Je helpt de klanten, rekent af bij de kassa en zorgt dat de spullen netjes in de winkel staan. Ook help je mee met de spullen ophalen en bezorgen.

Lees meer over kringloopwinkel Goed Bezig.

Petit Café Prins Heerlijk

Wil jij werken in de horeca? En wil je alles over de horeca leren? Bij Petit Café Prins Heerlijk kan dit. Bij Prins Heerlijk kun je een echte kok of ober worden. Verder leer je schoonmaken en de was doen. Mogelijkheden genoeg in het gezellige restaurant van Prins Heerlijk!

Lees meer over Petit Café Prins Heerlijk.

De Veensche Kas

De Veensche Kas staat in Nijkerkerveen. Hier kun je lekker buiten werken. Dieren verzorgen, groente kweken en hout bewerken. Binnen in de kas kun je in het winkeltje werken. Hier help je klanten en verkoop je spullen. Bij de Veensche Kas is er altijd wat te doen!

Lees meer over de Veensche Kas.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over werken en dagbesteding in Nijkerk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving naar polikliniek Nijkerk

Neem contact op
Terug naar boven