Thuisondersteuning en begeleid wonen Nijkerk - mensen met een verstandelijke beperking | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw

Wonen voor mensen met een beperking

Je kunt bij ons beschermd of begeleid wonen. Zelfstandig of in een woongroep, gezinshuis of logeerhuis. In een speciale omgeving of een normale woonwijk. Er is van alles mogelijk. Hoe wil jij wonen?

Zoek je hulp of ondersteuning thuis of wil je onder begeleiding wonen? Voor bijna alle zorgvragen vinden we een antwoord. Samen zoeken we een woonplek waar jij je thuis voelt.

Zelfstandig wonen met een beetje hulp

Heb je een kind of familielid met een verstandelijke beperking? Dan zorgt een paar uur ondersteuning thuis er vaak al voor dat jouw kind of familielid in zijn eigen huis kan blijven wonen. De ondersteuning is gevarieerd en op maat; van enkele uren zorg/begeleiding thuis tot ondersteuning om op eigen benen te staan.

Ambulant team Nijkerk

Behandelgroepen

Ben je tussen de 6 en 20 jaar? In drie woningen in Nijkerk bieden we 24-uurs behandeling en begeleiding in een behandelgroep. Hier wonen kinderen en jongeren voor een langere tijd. Het is een behandelgroep waarin je om samen met elkaar aan je leerdoelen werkt.

Behandelgroep Bagijnenstraat 3a

Logeren in een logeerhuis

Het logeerhuis Botter in Nijkerk is een gezellige plek waar kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking kunnen logeren. Hierdoor worden ouders en andere familieleden even ontlast. Ook is er de mogelijkheid tot deeltijd wonen, week op week af, om zo al te wennen om wat meer van huis te zijn.

Lees meer over logeren.

  Logeerhuis Botter 7

  Gezinshuis

  Soms is het beter dat een kind (tijdelijk) niet meer thuis woont. Dan kun je bij ’s Heeren Loo in een gezinshuis wonen, zolang dat nodig is. Je woont hier in een zo gewoon mogelijke situatie en in een veilige en warme omgeving. Je krijgt professionele begeleiding van de gezinshuisouders. In de gemeente Nijkerk zijn er drie gezinshuizen.

  Meer over gezinshuizen.

  Gezinshuis Nijkerkerstraat 22

  Contact

  Kunnen we je helpen?

  Wil je meer weten over wonen in Nijkerk. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

  Routebeschrijving naar polikliniek Nijkerk

  Neem contact op
  Terug naar boven