Woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp

Woon en werk je het liefst in een beschermde omgeving? Woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp biedt die omgeving. Hier wonen mensen met én zonder verstandelijke en/of andere beperking als goede buren samen. Ze wonen, werken, leren en recreëren op het park.

Wonen en logeren

Beschermd wonen is prettig voor mensen met een verstandelijke beperking die veel zorg nodig hebben. Want alle voorzieningen zijn dichtbij.

Lees verder

Dagbesteding, leren en werken

Mensen met een verstandelijke beperking vinden een zinvolle daginvulling. Met dagbesteding, leren en werken ontwikkelen zij zich steeds verder.

Lees verder

Onderzoek en behandeling

Diverse specialisten werken samen aan de behandeling van mensen met een verstandelijke beperking.

Lees verder

Werk en vrijwilligerswerk

Op zoek naar een baan, opleiding, stageplek of vrijwilligerswerk? Of naar vakantiewerk of bijbaan? Noorderhaven heeft het.

Lees verder

Kom langs

Zin in een frisse neus of wat beweging? Kom langs. Wandelen, de speeltuin, de kinderboerderij of een kop koffie. Er is voor elk wat wils.

Lees verder

Kom kopen

Op zoek naar een bijzonder cadeautje, mooie geweven stoffen, een op maat gemaakt meubel of mooie schilderijen? Je bent bij ons aan het goede adres.

Lees verder

Doneren

Draag je kwetsbare mensen een warm hart toe? En wil je iets bijzonders doen? Door Stichting Cliëntfonds te steunen draag je bij aan activiteiten waarmee mensen met een verstandelijke beperking zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen. Je kunt je donatie oormerken voor een project of locatie. Helpt u mee?

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Noorderhaven? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond. 

Adres en route

Eikenhout 310
1787 RA Julianadorp

Routebeschrijving naar Noorderhaven

Neem contact op