Vacatures 12 nieuw
Woningen Noorderhaven

Noorderhaven

Woon en werk je het liefst in een beschermde omgeving? Woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp biedt die omgeving. Hier wonen mensen met én zonder verstandelijke beperking als goede buren samen. Ze wonen, werken, leren en recreëren op het park.  

Fijn en veilig wonen op woonzorgpark Noorderhaven

Op woonzorgpark Noorderhaven woon je veilig. Auto’s mogen hier alleen stapvoets rijden en bewoners hebben voorrang in het verkeer. De wijkjes zijn zo ingericht dat jij er veilig kunt wandelen, fietsen of met de rolstoel rijden. ’s Avonds is er goede verlichting op het park. Ook in de woning besteden we veel aandacht aan veiligheid. Als er iets aan de hand is met een bewoner, dan gaat er een alarm af, zodat medewerkers kunnen helpen. Al onze zorgmedewerkers volgen een BHV-training en worden getraind in methodieken om jou goed te ondersteunen.

Wonen

Huis Noorderhaven

Bij ons wonen mensen die veel zorg nodig hebben zoals ouderen, mensen met EMB en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Lees meer

Werken

Kinderboerderij

Je kunt bij ons allerlei werk doen. Je ontmoet nieuwe mensen en je leert van alles. En je bent lekker bezig.

Lees meer

Leren

Groenploeg

Leren is leuk! Want hoe meer je leert, hoe meer je kunt. Thuis, op het werk of op de dagbesteding. Je wordt steeds zelfstandiger.

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Noorderhaven. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven