Kom Kopen

Op zoek naar een bijzonder cadeautje, mooie geweven stoffen, een op maat gemaakt meubel of mooie schilderijen? Ook daarvoor ben je op Noorderhaven en omgeving aan het goede adres. Voor een lekkere kop koffie met een zelfgebakken stroopwafel ga je naar KNUS. Voor jouw drukwerkbestelling staan de medewerkers van De Repro voor je klaar. Maar dat is nog lang niet alles. Laat je verrassen.

Dagbesteding de Klaproos in Den Helder

In de Klaproos maken mensen met een verstandelijke beperking mooie producten en bijzondere cadeaus. Kom kijken en kopen.

Lees meer
Dagbesteding op woonzorgpark Noorderhaven

Kunstuitleen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.

Lees meer
Dagbesteding De Repro, kaarsenmakerij en De Werkvloer in Julianadorp

In de copyshop Repro leveren bewoners van Noorderhaven professioneel drukwerk. In de kaarsenmakerij maken zij trendy kaarsen in allerlei kleuren.

Lees meer
Theeproductiegroep, moestuin en groenploeg

Hier bevindt zich theeproductiegroep ’t Stekkie, de moestuin en de buitenwerkgroep. Er zijn cadeaupakketten en thee te koop. Allemaal producten van No...

Lees meer
Timmerwerkplaats Afgezaagd

Timmerwerkplaats Afgezaagd is dagbesteding en/of stap richting de arbeidsmarkt voor mensen met een beperking. Zij maken meubels voor de verkoop.

Lees meer

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over Noorderhaven en 's Heeren Loo. Of heb je een andere vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op