Wonen en logeren
Wonen op Noorderhaven is beschermd wonen in een rustige, groene omgeving

Een groot deel van de woningen op ons woonzorgpark is voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar krijgen ze de ondersteuning die zij nodig hebben voor een goed leven. Daarnaast zijn er wijkjes waar particulieren wonen. Zo vinden veel mensen een veilig thuis op Noorderhaven. 

Heb je een verstandelijke beperking en veel zorg nodig? Dan is beschermd wonen op Noorderhaven misschien iets voor jou. Naast mooie ruime woningen zijn veel voorzieningen dichtbij. Denk aan de polikliniek of dagbesteding. Logeren in een van onze logeerhuizen is ook mogelijk.

Lijkt wonen op Noorderhaven jou wel iets? Dan horen we graag jouw wensen. Samen bekijken we welke zorg en ondersteuning je nodig hebt. En samen zoeken we naar de beste woonplek.

Wie wonen er op Noorderhaven

Beschermd wonen op Noorderhaven wonen is vooral voor mensen die meer zorg nodig hebben, zoals:

Bekijk onze woningen

Vul in het kader hieronder Julianadorp in en bekijk onze mooie ruime woningen op Noorderhaven. 

Type locatie

Logeren

Op Noorderhaven staan 2 logeerhuizen waar je kind met een beperking van harte welkom is:

Zo zien de woningen eruit

Anita

“Ik werk al lang met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Een aantal van hen woont hier al 13 jaar, daarom kan ik met hen lezen en schrijven. Toch leer ik nog steeds nieuwe dingen. Dat is het leuke van werken met deze cliënten: geen dag is hetzelfde en er is altijd reuring. Ook blijven de cliënten zich ontwikkelen. Ze hebben bijvoorbeeld geleerd om te praten, in plaats van boos te worden uit frustratie of onmacht. We gaan nu ook met elkaar op vakantie, of dagjes uit.”

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Noorderhaven? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond. 

Adres en route

Eikenhout 310
1787 RA Julianadorp

Routebeschrijving naar Noorderhaven

Neem contact op