Groenploeg

Leren in Julianadorp

Iedereen kan zich ontwikkelen, ook als je een verstandelijke beperking hebt. Wat wil jij graag leren? We horen het graag. Samen bekijken we wat jij leuk vindt. En welke mogelijkheden er voor jou zijn. Praat er eens over met je ouders of met familie. Je kunt ons ook bellen. We denken graag met je mee.

Volg een training of cursus

Bij woonzorgpark Noorderhaven kun je twee dagen per week les krijgen op de afdeling ‘Scholing en vorming’. De meeste trainingen en cursussen volg je samen met anderen, in een groep. Wil je graag direct praktisch aan de slag? Dat kan bij een van de arbeidsmatige dagbestedingslocaties. Zoals de lunchroom, de supermarkt en de Groenploeg. Je kunt allerlei certificaten behalen. Zoals HACCP, VCA, het bosmaaiercertificaat, het kettingzaagcertificaat en het certificaat gemotoriseerd grasmaaien.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Noorderhaven? Of heb je een vraag? Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 09.00 uur tot 17.00 uur. Bel 088 - 036 20 30 of mail naar klantcontact.nh@sheerenloo.nl

Adres en route

Eikenhout 310
1787 RA Julianadorp

Routebeschrijving naar Noorderhaven

Neem contact op
Terug naar boven