Onderzoek en behandeling

Een arts die op de gezondheid van de cliënten let en de tandarts die alles weet van een moeilijk gebit. De fysiotherapeut die de cliënt helpt om makkelijker te bewegen. Maar ook de logopedist die de communicatie oefent en begeleiders instrueert. En altijd de gedragskundige die begeleiders adviseert over hoe zij de cliënten het beste kunnen begeleider. Deze en andere specialisten werken samen voor de beste zorg bij de polikliniek bij Noorderhaven. De lijnen zijn kort, waardoor het voor begeleiders eenvoudig is om advies te vragen of gezamenlijk naar cliënten te kijken. De specialisten zijn er voor cliënten van binnen en buiten 's Heeren Loo.

Expertisecentrum Advisium

De ruim 1100 specialisten van ’s Heeren Loo in heel Nederland werken bij het expertisecentrum Advisium. Hierdoor komen alle kennis en kunde bij elkaar. Zo werken we samen aan voortdurende verbetering van de zorg en behandeling van mensen met een verstandelijk beperking. Niet alleen binnen ’s Heeren Loo, maar in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over onderzoek en behandeling op Noorderhaven? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Adres en route

Eikenhout 310
1787 RA Julianadorp

Routebeschrijving naar Noorderhaven

Contact ons