Steun ons

Noorderhaven realiseert een uitdagende speeltuin voor iedereen. Wij vinden het geweldig als u een rol wilt spelen bij de realisatie van de speeltuin. U helpt ons met een donatie of met sponsoring van een speeltoestel.

Uitdagende speeltuin voor iedereen

Iedereen droomt….. ook woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp. Stelt u zich eens voor: u loopt over het woonzorgpark en u hoort enthousiaste stemmen van spelende kinderen, met of zonder een beperking. Zij schommelen zo hoog als ze durven, klimmen op een uitdagend parcours en gaan naar beneden via de glijbaan. Vermaken zich met zand en water en laten zich verrassen door de klanken van een speelhuis. De speeltuin is een plek geworden waar cliënten, medewerkers, kinderen en gezinnen uit de buurt elkaar ontmoeten. 

Wees welkom

Deze droom van een uitdagende speeltuin voor iedereen gaan wij realiseren. Dankzij sponsoring staan de eerste speeltoestellen in de speeltuin. De speeltuin is te vinden achter op het woonzorgpark Noorderhaven aan de Perenhout 11, grenzend aan de kinderboerderij. 

Om de speeltuin compleet te maken zijn wij op zoek naar mensen en bedrijven die een toestel willen sponsoren of een gift willen doen. Onze wens is om de speeltuin met 5 toestellen uit te breiden zodat het een plek wordt die voor kinderen en mensen met een beperking een uitdagende plek wordt. Wij hebben een sponsorpakket met de toestellen. Heeft u interesse? Bel of mail ons en wij sturen het sponsorpakket naar u toe. 

Sponsoren bedankt!

Deze sponsoren hebben de volgende speeltoestellen mogelijk gemaakt. Daarnaast hebben wij diverse giften ontvangen.

  • Venko Cobi Neutra BV - 3 hoogten duikelrek
  • Gemeente Den Helder - Heuvelplatform met brede glijbaan
  • Familievereniging Noorderhaven- Vogelnestschommel
  • Aannemersbedrijf Gerard Borst- Dubbele schommel 
  • Familievereniging Noorderhaven- Trampoline 
  • TR Care - Stawip

Wilt u helpen?

Wij vinden het geweldig als u een rol wilt spelen bij de realisatie van de speeltuin.
U helpt ons met een donatie of met sponsoring van een speeltoestel. 

Donatie

Een donatie van elk bedrag is welkom op bankrekeningnummer
NL84FVLB0226417069
t.n.v. Stichting Cliëntenfonds
o.v.v. 17.23085.02 Boerderijdroom

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Noorderhaven? Of heb je een vraag? Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 09.00 uur tot 17.00 uur. Bel 088 - 036 20 30 of mail naar klantcontact.nh@sheerenloo.nl

Adres en route

Eikenhout 310
1787 RA Julianadorp

Routebeschrijving naar Noorderhaven

Neem contact op
Terug naar boven