Werk en vrijwilligerswerk

Kom werken

Bij ’s Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Werken bij ’s Heeren Loo in de gehandicaptenzorg is leuk en uitdagend. Elke dag is een beleving. 

En je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Dat kan door coaching, een korte training of een volledige opleiding. Uitgangspunt is dat het bijdraagt aan de wensen, ambities en mogelijkheden van cliënten en medewerkers. En dat het bijdraagt aan de doelen en ambities van 's Heeren Loo.

Kom werken en leren

Wil jij een scholing volgen in de zorg of welzijn, maar ook aan het werk? Dat kan bij ’s Heeren Loo. We kijken welke scholing je nodig hebt om met onze cliënten te mogen werken en gekwalificeerd te worden. Ontdek de mogelijkheden en neem contact op.

Praktijkgestuurd leren

Bij dit leerwerktraject/BBL heb je de regie over jouw eigen leerroute. De lessen en opdrachten sluiten aan bij jouw werkplek en competenties. Je rondt de opleiding af met een volwaardig diploma.

Stage: het geleerde toepassen in de praktijk

Volg jij een mbo/BOL-opleiding in het domein Zorg/Welzijn niveau 2 t/m 4 of een voltijd hbo-opleiding en heb jij het hart op de goede plek? Kom dan stage lopen op Noorderhaven. Lees meer over de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL).

Wil je meer informatie of gelijk solliciteren? Neem dan contact met ons op of stuur direct jouw motivatiebrief en CV naar stages.noordholland@sheerenloo.nl

Cees

"Ik werkte in de bouw, maar wilde graag met mensen werken. Op Noorderhaven kon ik tegelijk werken en leren. Dat gaf de doorslag, want ik woonde al zelfstandig. In 2009 startte ik met de opleiding leerling-medewerker maatschappelijke zorg niveau 3. Ik was toen 24 jaar. De opleiding heeft me  veel gebracht. Als tegelzetter was ik communicatief niet sterk. Nu moest ik communiceren met collega’s en ouders. Ik heb geleerd hoe je dingen duidelijk overbrengt. En misschien nog belangrijker: ik heb leren reflecteren op mijn eigen handelen. Ook privé. Achteraf is het de beste keuze die ooit heb gemaakt."

Lees meer

Word vakantiekracht of vind je bijbaan

In de vakantieperiode gaan veel van onze collega’s op vakantie. Daarom zijn we op zoek naar jou. Ben je enthousiast en zorgzaam? En wil jij werken met mensen met een verstandelijke beperking? Kom ons dan helpen. En wil je langer blijven? Dat kan ook, dan wordt het gewoon je bijbaan! Lees meer over vakantiewerk of een bijbaan.

Word vrijwilliger

Wil jij iets extra’s betekenen in het leven van mensen met een beperking? Bijvoorbeeld door samen te koken, een boekje voor te lezen, te fietsen of te wandelen of gewoon gezellig een kop koffie te drinken? Voor bewoners met weinig bezoek is een vrijwilliger van onschatbare waarde! Je kunt ook praktisch aan de slag in de tuin of als chauffeur? Wat je ook wilt doen: Je bent van harte welkom!

Wil vertelt over haar vrijwilligerswerk

“Onze zoon Ronald kreeg meningitis (hersenvliesontsteking) waardoor hij gehandicapt raakte. Hij is maar 32 jaar geworden. In 1971 kon Ronald terecht op Noorderhaven. Zo begon ook mijn vrijwilligerswerk. Ik deed van alles en ik vond het echt hartstikke leuk; ik nam kinderen mee naar huis en startte een spelklasje. Nog steeds ben ik bezoekvrijwilliger van Cocky. Het vrijwilligerswerk heeft me zoveel gebracht. Alle warmte en liefde van deze mensen verrijkt mijn leven. Het hoort echt bij mij. Het is zulk dankbaar werk.”

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over werken en/of leren op Noorderhaven of bij 's Heeren Loo. Of heb je een andere vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Adres en route

Eikenhout 310
1787 RA Julianadorp

Routebeschrijving naar Noorderhaven

Contact