Kinderboerderij

Werken in Julianadorp

Werken is leuk. Je ontmoet nieuwe mensen en je leert van alles. En je bent lekker bezig. Heb jij een verstandelijke beperking en zoek je een fijne werkplek? Op woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp kun je allerlei werk doen.

Werken met klanten

Werken in de buurtwinkel

Op Noorderhaven vind je een buurtwinkel. Mensen komen hiernaar toe om iets lekkers te halen. In de buurtwinkel werken mensen met een verstandelijke beperking. In de winkel, achter de kassa of in het magazijn. Je leert hier bijvoorbeeld hoe je met klanten omgaat.

Buiten werken

Werken in de groenvoorziening

Werk je graag buiten? Woonzorgpark Noorderhaven ligt in een bosrijke omgeving. Met een groep ga je schoffelen en onkruid wieden. Samen zorg je ervoor dat het park er netjes uitziet.

Werken op de kinderboerderij

Houd je van dieren? Kom werken bij de kinderboerderij op Noorderhaven. De kinderboerderij heeft vier dagverblijven voor kleinvee, geiten, varkens en ezels. Er is ook een hertenkamp met zeven herten. In de paardenwei grazen Fjorden en Tinkers.
De kinderboerderij is een fijne plek om te werken. Je geeft de dieren eten en je maakt hun hokken schoon.

Actief of creatief bezig zijn

Werken bij de Repro

Houd je wel van levendigheid? Dan voel je je thuis bij de Repro. Je helpt mee met vouwen, plakken en inpakken. De klanten die binnenkomen sta je te woord.

Werken bij de Voedselbank

Op het terrein van Noorderhaven is de Voedselbank. Hier maak je voedselpakketten klaar. Met vrachtwagens en busjes worden voedingsmiddelen en huishoudelijke
artikelen gebracht. Je helpt mee deze producten te verdelen.

Werken bij de Kaarsenmakerij

Kaarsen in mooie kleuren en vormen maak je bij de Kaarsenmakerij. Kan je goed met je handen werken? En wil je snel resultaat zien van jouw werk? Dan
is de Kaarsenmakerij een goede plek voor jou.

Lees meer over werken bij de Repro en de Kaarsenmakerij

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Noorderhaven? Of heb je een vraag? Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 09.00 uur tot 17.00 uur. Bel 088 - 036 20 30 of mail naar klantcontact.nh@sheerenloo.nl

Adres en route

Eikenhout 310
1787 RA Julianadorp

Routebeschrijving naar Noorderhaven

Neem contact op
Terug naar boven