Huis Noorderhaven

Beschermd wonen in Julianadorp

Op woonzorgpark Noorderhaven wonen oudere mensen die veel zorg nodig hebben. Mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). En mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB). Iedereen krijgt bij ons de ondersteuning die nodig is. Is dit ook iets voor jou? Dan horen we graag jouw wensen. Samen bekijken we welke zorg en ondersteuning je nodig hebt. Samen zoeken we naar de beste woonplek.

Fijn en veilig wonen op woonzorgpark Noorderhaven

Op woonzorgpark Noorderhaven woon je veilig. Auto’s mogen hier alleen stapvoets rijden en bewoners hebben voorrang in het verkeer. De wijkjes zijn zo ingericht dat jij er veilig kunt wandelen, fietsen of met de rolstoel rijden. ’s Avonds is er goede verlichting op het park. Ook in de woning besteden we veel aandacht aan veiligheid. Als er iets aan de hand is met een bewoner, dan gaat er een alarm af, zodat medewerkers kunnen helpen. Al onze zorgmedewerkers volgen een BHV-training en worden getraind in methodieken om jou goed te ondersteunen.

Woningen voor oudere mensen die veel zorg nodig hebben

Word je al wat ouder? En heb je daardoor veel zorg nodig? Op woonzorgpark Noorderhaven zijn woningen speciaal voor oudere mensen met een verstandelijke beperking. Elke woning is rolstoeltoegankelijk. Je hebt hier je eigen slaapkamer. In sommige woningen heb je je eigen toilet en douche. Andere woningen hebben gezamenlijke badkamers. Elke woning heeft een gezamenlijke woonkamer. Je eet hier samen met andere bewoners. Je kijkt samen tv en doet samen leuke spelletjes. De dagbesteding is afgestemd op oudere bewoners. Je kunt helpen met eten maken.

Woningen voor mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag

Op Noorderhaven hebben we meerdere woningen voor mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Zij krijgen hier intensieve begeleiding. De woonomgeving biedt rust, structuur en duidelijkheid. Ons begeleiders zijn er voor je. Je krijgt ondersteuning van een multidisciplinair team. Dit team bestaat uit de manager zorg, de gedragswetenschaper en de arts verstandelijk gehandicapten (AVG). Als dat nodig is, krijg je begeleiding en behandeling van specialisten, zoals een ergotherapeut, een fysiotherapeut of een logopedist.

Woningen voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen

Op Noorderhaven hebben we meerdere woningen voor mensen met ernstige meervoudige beperkingen (EMB). Je woont hier in een rustige, sfeervolle en huiselijke omgeving. Met goede verlichting en een prettige akoestiek. Onze begeleiders hebben kennis van EMB. Ze kunnen jouw gedrag dus goed verstaan. We geven individuele begeleiding, zijn alert en altijd nabij.

Woningen voor mensen met een verstandelijke beperking en doofblindheid

Op woonzorgpark Noorderhaven hebben we een woning voor maximaal 6 mensen met een verstandelijke beperking die slecht horen én slecht zien. Je woont hier in een veilige en prettige omgeving. Het licht en de akoestiek van de woning zijn aangepast. Net als de kleurcontrasten op de wanden en vloeren. Alles heeft een vaste indeling en plek en er zijn vaste looproutes. De gespecialiseerde begeleiders zijn dichtbij en beschikbaar. En ze weten wat je nodig hebt. De bouw van een tweede woning staat op de planning.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Noorderhaven? Of heb je een vraag? Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 09.00 uur tot 17.00 uur. Bel 088 - 036 20 30 of mail naar klantcontact.nh@sheerenloo.nl

Adres en route

Eikenhout 310
1787 RA Julianadorp

Routebeschrijving naar Noorderhaven

Neem contact op
Terug naar boven