Ambulante hulp Steunpunt Rivierenland | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Steunpunt Rivierenland
Hulp in eigen omgeving voor kind- jeugd en gezin

Woon je thuis en heb je soms hulp nodig, voor jezelf of voor je kind? Dan kan je rekenen op de ondersteuning van Steunpunt Rivierenland. Dat is prettig en vertrouwd. We begeleiden op een manier die bij jou past. Je wordt steeds zelfstandiger en bepaald steeds meer zelf je leven.

Wat vind je lastig in het dagelijkse leven?

Steunpunt Rivierenland is onderdeel van ’s Heeren Loo. We ondersteunen bij de dingen die je lastig vindt in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld de opvoeding van kinderen, de organisatie van het huishouden of het vinden van prettig werk en leuke activiteiten. Voor diagnose, behandeling of therapie kun je in Geldermalsen terecht bij ons expertisecentrum Advisium. Hier werken onder andere artsen, gedragswetenschappers en fysiotherapeuten.

Voor jeugd, volwassenen en gezinnen

Steunpunt Rivierenland Ambulant-Jeugd-Gezin en Ontmoetingscentrum Tiel bieden gevarieerde ondersteuning op maat. We helpen ouders, kinderen en (zelfstandig wonende) volwassenen met een verstandelijke beperking in regio Rivierenland (Betuwe-& Bommelerwaard). Onze hulp gaat van begeleiding thuis, een afspraak op het steunpunt, via beeldzorg tot activiteiten in ons ontmoetingscentrum. Daarnaast bieden we trainingen aan via de academie voor Zelfstandigheid.

Ontmoetingscentrum Tiel

In het Ontmoetingscentrum Tiel, gevestigd in de 4 Gravinnen bij Restaurant De Vergulde Graaf, kun je terecht voor leuke, gezellige of interessante bijeenkomsten. Zo leer je nieuwe mensen kennen. Het is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Je kunt gezellig een praatje maken met een kop koffie en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Van muziekactiviteiten tot sportactiviteiten en van spelletjesavonden tot een knutselmiddag. Er is van alles te beleven want samen is het leuker dan alleen.

Hier werken we

Steunpunt Rivierenland biedt ambulante zorg aan in de Betuwe en Bommelerwaard.

Zorg & dienstverlening

Ambulante zorg voor volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking. Lees meer over onze dienstverlening.

Lees meer

Academie voor Zelfstandigheid Tiel

De academie voor Zelfstandigheid geeft trainingen aan mensen met een verstandelijke beperking. Je wordt steeds zelfstandiger.

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over hulp in eigen omgeving voor kind- jeugd en gezin vanuit Steunpunt Rivierenland. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving kantoor Rivierenland

Neem contact op.
Terug naar boven