Academie voor Zelfstandigheid Tiel | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw

Academie voor Zelfstandigheid Tiel

Op 3 verschillende locaties in Tiel is de academie voor Zelfstandigheid gevestigd. De academie voor zelfstandigheid is een veilige, beschermde en uitdagende omgeving. Samen met andere studenten leer je van alles. Je kunt trainingen volgen om zelfstandiger te zijn in je woonsituatie of om zelfstandiger te worden in je werk. In kleine groepjes ga je aan de slag met je leervraag.

Basisprogramma en diverse trainingen

De academie voor zelfstandigheid is er voor iedereen met een beperking ouder dan 18 jaar. Voor iedereen die nog graag wil leren. Wij bieden een op maat programma met daarin verschillende trainingen. Bijvoorbeeld computertraining of omgaan met elkaar. Studenten volgen een training in kleine groepjes (4 á 5 personen), waarin aan de individuele leervraag wordt gewerkt. Afhankelijk van de vragen die binnen komen, worden er trainingen gepland.

Geplande trainingen 2019: 

  • Vrienden maken, vrienden houden 
  • Werken met de computer 
  • Vertrouwen op jezelf
  • Werknemersvaardigheden 
  • Omgaan met elkaar
  • Geld rekenen

Heb je interesse in een training, en wil je meer weten over de startdata? Of wil je je inschrijven voor een training? Neem dan contact met ons op via 088 - 037 50 03.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving kantoor Rivierenland

Neem contact op
Terug naar boven