Zorg & dienstverlening Steunpunt Rivierenland | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw

Zorg & dienstverlening

Steunpunt Rivierenland biedt ambulante zorg. Dat wil zeggen dat wij bij je thuis komen en je ondersteunen bij de dingen die je lastig vindt in het dagelijkse leven. Zoals de opvoeding van kinderen, de organisatie van het huishouden of het vinden van prettig werk en leuke activiteiten.

Ambulante hulp voor volwassenen

Je woont zelfstandig en dat wil je graag zo lang mogelijk blijven doen. Maar soms heb je wat hulp nodig. Bijvoorbeeld hulp om (gezond) te koken. Hulp bij het huishouden, je financiën en administratie. Hulp bij de omgang met anderen en sociale contacten. Of omdat je het fijn vindt als iemand samen met jou je gedachten en wensen ordent, zodat je daar vervolgens iets mee kunt doen. 

Wat zijn jouw wensen en mogelijkheden?

Wil je graag hulp? Dan komt onze ambulante medewerker bij je thuis. Samen kijken jullie naar jouw wensen en mogelijkheden. Je stelt samen doelen en maakt afspraken over de begeleiding. Ook spreek je af hoe je daarmee aan de slag gaat. We bespreken dit bij je thuis, op het Steunpunt Ambulant of in het OntmoetingsCentrum Tiel. De ambulante ondersteuning kan variëren een uur in de maand tot enkele uren per week.

Ambulante zorg voor jeugd en gezin

Je wilt dat je kind veilig opgroeit en zich kan ontwikkelen. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. Misschien heb je vragen over het gedrag van je kind(eren). Over de opvoeding. Of over andere aspecten in de thuissituatie. Als ouder kun je hulp en ondersteuning thuis krijgen van onze gezinshulpverleners. 

Voor je kind of voor het hele gezin

We kijken samen naar wat goed gaat en waarbij je hulp kan gebruiken. Op die manier bieden we hulp aan jou en je gezin. Je kunt begeleiding krijgen voor 1 of meerdere kinderen óf voor het hele gezin. Afhankelijk van de hulp die je nodig hebt, adviseren wij een behandeling of thuisondersteuning. Is er een behandeling nodig? Dan betrekken we daarbij altijd een gedragsdeskundige. Het doel van onze behandeling én de thuisondersteuning is dat jij de opvoeding weer zelf op je kunt nemen. 

Steunpunt Rivierenland 

Als je wilt, kun je naar het Steunpunt Rivierenland voor een gesprek over de begeleiding of de begeleide bezoeken voor ouders en kind. Dit Steunpunt, gevestigd aan de Jonge Schutskooilaan in Tiel, is ook een ontmoetingsplek. Hier kan je naar binnen lopen voor een kop koffie of een praatje. Ook organiseren we maandelijks allerlei activiteiten, voor jong en oud. Van muziek, dansen, spelletjes en filmavonden tot wandelen, knutselen of voorlichtingsavonden. Dit is in samenwerking met Restaurant de Vergulde Graaf. 

Heb je vragen? 

Steunpunt Rivierenland heeft een spreekuur op afspraak. Wil je een afspraak met ons maken? Bel ons dan: 0800- 355 55 55. Óf neem contact op met je directe contactpersoon. Dít kun je zoal bespreken:

  • Professionele cliëntondersteuning 
  • Zorg, ondersteuning, coaching, zelfstandigheid, workshops en trainingen 
  • Bemiddeling en verwijzing naar andere organisaties

Contact

kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving kantoor Rivierenland

Neem contact op.
Terug naar boven