Woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk

Voel je welkom op woonzorgpark Willem van den Bergh. Een uitgestrekt park aan de rand van Noordwijk, grenzend aan de duinen en de Bollenstreek. Hier wonen, werken, leren en recreëren mensen, van jong tot oud met en zonder verstandelijke beperking en/of andere beperking.

Een ruim, groen en veilig park

Woonzorgpark Willem van den Bergh is onderdeel van ’s Heeren Loo. Het park bestaat al bijna 100 jaar. Daardoor staan er mooie grote bomen en is er veel groen en ruimte. De weinige auto’s die er komen, rijden stapvoets. Op het park kom je mensen tegen die bezig zijn met hun dagelijks werk, zoals de post rondbrengen, het groen onderhouden en honden uitlaten.

Voorzieningen

Op woonzorgpark Willem van den Bergh vind je veel voorzieningen zoals een supermarkt, kringloopwinkel, restaurant en bakkerij. Er is een kinderboerderij en een hondenopvang en zelfs een manege. Op al deze locaties worden de vaardigheden en talenten van mensen met een beperking of aandoening benut. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan serviceverlening, horeca en winkels en aan het vervaardigen van diverse producten.

Laatste nieuws

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over woonzorgpark Willem van den Bergh. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving kantoor Willem van den Bergh

Neem contact op