Vacatures 11 nieuw
Gezondheidscentrum Noordwijk

Gezond zijn en blijven

Als je een verstandelijke beperking hebt, heb je meer kans op problemen met je gezondheid. Bovendien is je reactie op lichamelijke klachten anders, dan bij mensen zonder beperking. Dit heeft vaak te maken met jouw beperking. Reguliere artsen en therapeuten weten daar soms geen raad mee of hebben te weinig tijd. Daarom kun je terecht bij Advisium Polikliniek op het woonzorgpark Willem van den Bergh.

Onderzoek, diagnose en behandeling door een specialist

Bij de polikliniek werken specialisten die alles weten van de klachten waarmee mensen met een (licht) verstandelijke beperking te maken kunnen krijgen. Je kunt er terecht bij een arts die op jouw gezondheid let. Een tandarts die weet hoe jij je gebit goed verzorgt. Een fysiotherapeut die jou helpt om makkelijker te bewegen. En een logopedist die oefent met communiceren. Een gedragswetenschapper adviseert jouw begeleiders over hoe ze het best met jou kunnen omgaan. Onze specialisten onderzoeken en behandelen je. Ook stellen ze diagnoses om erachter te komen wat er aan de hand is, voor zover dat nog niet duidelijk is.

Meer over onderzoek en therapie.

Contact

Kunnen we je helpen?

We hebben niet alleen een polikliniek op het woonzorgpark in Noordwijk, maar ook in Hillegom en Leiden. Wil je meer informatie? Of wil je een afspraak maken met een specialist? Bel ons op: 0800-3 55 55 55. Ook zijn wij bereikbaar via Whatsapp: 06-83 36 20 29.

Neem contact op
Terug naar boven