Het gezin

Ondersteuning aan kind en gezin

Zijn er in jouw gezin moeilijkheden als gevolg van de beperking van jouw kind? Wij denken zo vroeg mogelijk met je mee over de ontwikkeling van jouw kind. Als het even niet lekker loopt of als er problemen ontstaan, kun je bij ons terecht voor antwoorden en advies.

Van tips tot behandeling en begeleiding

We onderzoeken jouw kind of familielid en bekijken samen met jou wat er aan de hand is. Misschien ben je al geholpen met een aantal tips en handvatten. Maar ook voor een behandeling of begeleiding kun je bij ons terecht. Heb je ondersteuning nodig bij de opvoeding? Ook dat kan. Kinderen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen kunnen soms (tijdelijk) niet meer thuis wonen. Bijvoorbeeld wanneer ze ernstige sociale of emotionele problemen hebben of hun gedrag risicovol is.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over ondersteuning aan kind en gezin. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Routebeschrijving kantoor Willem van den Bergh

Neem contact op