Dagbesteding Villa Tomato Noordwijk

Werken en dagbesteding Willem van den Bergh

Wil je overdag lekker bezig zijn? Dat kan op allerlei manieren op woonzorgpark Willem van den Bergh. We horen graag wat jij wilt. Samen bekijken we wat er voor jou mogelijk is. We hebben een breed aanbod aan dagbesteding. Lees je mee? 

Berghjournaal

De afdeling multimedia maakt wekelijk een tv programma Het Berghjournaal. Dit kan live kan worden meegekeken op woonzorgpark Willem van den Bergh. De uitzending is op vrijdagmiddag. Aan de uitzending werken cliënten mee als vorm van dagbesteding. 

Bloemenwinkel Berghbloem

In bloemenwinkel Berghbloem werk je samen met professionele bloemisten. Zij leren je om te gaan met klanten en mooie bossen bloemen te maken. 

Bij bloemenwinkel Berghbloem kun je als klant terecht voor bloemwerk, abonnementen, luxe boeketten en rouwwerk. De Berghbloem heeft een mooie collectie dagverse bloemen en planten. Je kunt hier ook terecht voor een zakelijk of particulier abonnement. Naast het maken van bloemwerk verzorgt de Berghbloem ook creatieve workshops in de werkplaats of op locatie.

Vioollaan 1
2201 ZN Noordwijk
T: 06 10 81 81 15
E: bergbloem@sheerenloo.nl
Facebook-pagina

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 9.30-15:30 uur

Boerderij d’Overkant

Als je van dieren houdt, dan is boerderij d’Overkant misschien wel een heel leuke plek om te werken. Je vindt hier allerlei dieren om te verzorgen en te knuffelen.

Restaurant Plein6

Houd je ervan om mensen in de watten te leggen? Om eten en drinken te serveren? Of om af te wassen in de keuken? Bij Restaurant Plein6 kan iedereen terecht voor een kop koffie en gebak, een lunch en een warme maaltijd. We hebben een prachtige restaurant en een fijn terras. Lijkt het je leuk om hier te werken?

Spar supermarkt

In het gebouw Plein 6 vind je de SPAR supermarkt. Ook hier kun je aan de slag. In het magazijn, in de winkel en achter de kassa.

De Bakkerij 

De Bakkerij staat in de wijde omgeving bekend om haar lekkere taartjes en koek. Is bakken jouw passie? Dan is de bakkerij de plek om aan de slag te gaan.

Hondencrèche Kwispel

Dagelijks worden bij hondencrèche Kwispel honden opgevangen. Ze hebben de tijd van hun leven. Lekker buiten ravotten in de duinen, op het strand of in de bossen. En jij mag met de honden mee op pad. Hou je van honden en van veel buiten zijn? Dan wil je misschien wel bij Kwispel werken.

Kringloopwinkel De Berghshop

Lijkt het je leuk om te werken in een winkel? Dan is kringloopwinkel De Berghshop misschien iets voor jou. Mensen kunnen hier spullen inleveren, die dan opnieuw worden verkocht. Bij de Berghshop werken jongeren met een verstandelijke beperking. Ze knappen meubeltjes en fietsen op of werken in de winkel.

Kringloopwinkel de Berghshop
Wintertuinlaan 22
2201 ZS Noordwijk
Telefoon: 06 - 13 00 18 53
E-mail: berghshop@sheerenloo.nl
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 10.00-16.00 uur en op zaterdag van 12.00-16.00 uur. 

Villa Tomata

Bij Villa Tomata zie je met eigen ogen hoe groente en fruit groeien. Je zorgt ervoor dat de moestuin er mooi bij ligt. Wat er geoogst wordt, wordt verkocht. In de houtzagerij worden gekapte bomen o.a. verwerkt tot openhaardhout.

Manege de Woeste Hoeve

Paarden verzorgen, stallen schoonmaken en lekker buiten zijn! Dat kan bij de manege de Woeste Hoeve.

Toneelspelen

Vind jij het leuk om toneel te maken? Om een rol te spelen in een stuk of een soapserie? Om met anderen te werken aan een voorstelling? Geef je dan op voor toneelspelen.

Viskraam de Lekkerbek

Trek in vis? Op vrijdagmiddag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur terecht voor een lekker gebakken visje bij de viskar. U vindt deze naast het wijkcentrum. Andere dagen vind je Dirk en zijn team elders in de omgeving op verschillende terreinen van verpleeghuizen en zorginstellingen. Zij verkopen vol vuur allerlei soorten vis en maken graag een praatje met hun klanten.

Pianolaan 2
2201 ZL Noordwijk
T: 088 036 31 87 (kinderboerderij)

Openingstijden:
Vr 11.00 – 15.00 uur

Zeester

De Zeester is een gespecialiseerd dagcentrum die ontwikkelingsgerichte activiteiten aanbiedt aan kinderen en jongeren met (lichte) verstandelijke beperking en een intensieve hulpvraag.

Werk zoeken via Werk aan Zee

Wil je graag werken bij een gewoon bedrijf? Bij Werk aan Zee helpen we je graag. Je krijgt dan een jobcoach. Samen ga je op zoek naar werk dat je leuk vindt. Het is wel belangrijk dat je echt wilt. En dat je graag nieuwe dingen leert. Soms krijg je eerst een stageplek. Of ga je een cursus doen. Je krijgt misschien niet gelijk werk waar je geld mee verdient.

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over werken en dagbesteding bij woonzorgpark Willem van den Bergh. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Routebeschrijving kantoor Willem van den Bergh

Neem contact op