Adres en contact
Oranjelaan 58
3862 CX Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Oranjelaan 58*
Oranjelaan

Zoek je leuk werk in de horeca? Wil je graag je talenten ontwikkelen? En ben je niet bang om met klanten te praten? Dan is Petit Café Prins Heerlijk misschien wel iets voor jou.

In het kort

Bij Prins Heerlijk kan iedereen terecht voor een smakelijke lunch, een heerlijk diner of een geurig kopje koffie met iets lekkers. Op ons menu staan arretjescake, luxe belegde broodjes en zelfgemaakte soepen.

Wij werken samen met ’s Heeren Loo en hebben werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen bij ons hun verborgen talenten ontdekken.

Het restaurant

Wij maken mooie gerechten, puur van smaak en vers bereid. Je kunt bij ons terecht voor een lunch, diner of een heerlijk kopje koffie of fris. Daarnaast serveren wij een uitgebreide high tea.

In ons restaurant kunnen we ongeveer 40 gasten ontvangen. Ideaal dus voor grotere groepen. Mocht je bijvoorbeeld een verjaardag bij ons willen vieren, neem dan vooraf even contact met ons op om te reserveren en te kijken naar de mogelijkheden.

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag: 9.30-21.00 uur
Vrijdag: 9.30-22.00 uur
Zaterdag 17.00-22.00 uur

De omgeving

Prins Heerlijk is gevestigd in het centrum van Nijkerk. In het gezellige centrum van Nijkerk zijn voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. Dichtbij bevindt zich het stadspark. Het restaurant is lopend of met de fiets goed te bereiken vanaf het station van Nijkerk. Daar vertrekken treinen naar onder andere Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

Iedereen kan terecht bij ons voor een lekker hapje of drankje. Daarnaast zijn er werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking.

Contact

Oranjelaan 56-58
3862 CX Nijkerk
petit.cafe-nijkerk@sheerenloo.nl
033 - 245 43 00

"

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op